M
Mickoo
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Stefan Belic
- - Razlog kazne
- 3.2
- - Datum i vreme kazne
- 14.11 19:06
- - Kratak opis situacije
- Opsovao sam dok smo objasnjavali pravila
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/lfXz5os
Doslo je do toga da smo se mi pucali sa zelenima na objektu br. 7, ubilI smo ih sve, i nakon punjenja kombija njih cetvoro nas ceka ispred objekta, pocinju da pucaju po nama i prate nas u pokusaju da ukradu kombi. Ubijemo ih opet i dolazi do situacije ispred bolnice, gde smo se „prepucavali“ oko pravila.
Priznajem da nisam trebao da kazem to sto sam rekao, ali to se desilo u afektu svadje i moje nervoze. Znam da afekt nije izgovor i znam da nisam trebao to da kazem. Devojci iz zelene familije sam se izvinio dan nakon ove situacije i najnormalnije pricali o necemu (brzim slotovima koliko se secam).
Nije mi bila namera da nekoga vredjam, samo mi je izletelo. Nemam nikakav problem sa njima niti im nesto zameram, jednostavno se desilo sta se desilo.
Imam klip cele situacije ako je potreban (samo bez mog glasa).
Priznajem da nisam trebao da kazem to sto sam rekao, ali to se desilo u afektu svadje i moje nervoze. Znam da afekt nije izgovor i znam da nisam trebao to da kazem. Devojci iz zelene familije sam se izvinio dan nakon ove situacije i najnormalnije pricali o necemu (brzim slotovima koliko se secam).
Nije mi bila namera da nekoga vredjam, samo mi je izletelo. Nemam nikakav problem sa njima niti im nesto zameram, jednostavno se desilo sta se desilo.
Imam klip cele situacije ako je potreban (samo bez mog glasa).