PREGLEDANO Zahtev za Unban | №3

Status
Not open for further replies.
gavrilo2134

gavrilo2134

Batonga
Igrač
Reaction score:0
Zovem se na discordu gavrilo2134 ja sam sada na moru I dok sam se kupao mi je brat poslao neke slike koje nije trebao oko drugih zemlja ja se izvinjavam ja sam pricao sa njim I reko je da nece I on se izvinjava puno ja se opet baš izvinjavam molim vas me unbanajte brat mi je isto reko da vam kazem da to nikad više nece da uradi molim va me unbanajte. (Ako trebam cu da vam u DM na discord da vam pošaljem slike šta je slao)

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:20
Bit će razmotreno u idućih 72 sata.

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Zahtjev je na čekanju dok ne obrazložiš jasnije čitavu situaciju u idućem odgovoru koji možeš stavit.

gavrilo2134

gavrilo2134

Batonga
Igrač
Reaction score:0
Zahtjev je na čekanju dok ne obrazložiš jasnije čitavu situaciju u idućem odgovoru koji možeš stavit.
Tako da sada cu jasnije da objasnim šta se desilo. Tako da ja sam bio nakupanju na moretu, ja sam bio tamo sa bratom I ja sam otišao da se kupam a on nije hteo ja nemam šifru na telefonu ali sam imao internet mi smo se bili posvadjali oko necega nesecamse oko cega pa dok sam se kupao on je ušo na Discord Server I bio nešto poslao šta neznam oni su mi javili da je bio psovao iskreno ja nemam blage veze šta je uradio ali ja sada trazim Unban I od danas imam šifru na telefonu I ovo više nikad nece da se ponovi I ja se baš baš puno izvinjavam.

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
UNBAN odobren.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom