PREGLEDANO Zahtev za Unban | №3219

Status
Not open for further replies.
F

Filip_Denic

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Ivan Klajn
- Razlog kazne
LeaveRP
- Datum i vreme kazne
25.06.2026 02:46
- Kratak opis situacije
Dobio sam drugi demorgan za isti događaj po prijavi igrača 185-562. Smatram da kazna nije opravdana jer nisam namerno napustio server niti izbegavao RP situaciju, već sam izgubio konekciju i dobio poruku "Connection Lost". Posedujem video dokaz koji prikazuje ceo tok događaja, prekid veze i moj pokušaj da se odmah vratim na server. Takođe, nije mi jasno zbog čega sam ponovo kažnjen za situaciju za koju sam već prethodno bio kažnjen.
- Screenshot kazne
https://i.supaimg.com/3d482732-6e5a-4790-8ecf-bd222d855b4b/619f8c7e-d6c5-4b48-a5ac-5aebd8ca582a.jpg
Poštovana administracijo,

Želim da podnesem zahtev za ukidanje kazne koja mi je izrečena po prijavi igrača.

Tokom događaja bio sam na pumpi i pokušavao da sipam gorivo. Prvi put mi je pisalo da vozilo nije dovoljno blizu aparata za gorivo, zbog čega sam pomerio vozilo kako bih ga približio. U tom trenutku su došli igrači koji su me prijavili. Prema mom snimku,a i prema njihovom iskažu u njihovoj zalbi, oni se nisu predstavili niti su pokazali legitimaciju pre nego što su mi prišli.

Nakon što sam približio vozilo i ponovo pokušao da sipam gorivo, ponovo mi je izašla poruka da vozilo nije dovoljno blizu. U tom trenutku došlo je do prekida konekcije i izbačen sam sa servera uz poruku "Connection Lost". Nisam namerno napustio server niti sam pokušao da izbegnem RP situaciju.

Odmah nakon prekida konekcije pokušao sam da se vratim na server, što se može videti na mom snimku. Smatram da dostavljeni dokaz u prijavi ne prikazuje kompletnu situaciju, već samo isečen deo događaja. Moj snimak pokazuje ceo tok događaja, uključujući trenutak kada gubim konekciju sa serverom.

Takođe, nakon događaja već sam odslužio prethodno izrečenu kaznu i nastavio normalno da igram. Zbog toga mi nije jasno zašto sam naknadno ponovo poslat u demorgan po istoj situaciji.

Molim administraciju da pregleda moj video dokaz i da ponovo razmotri odluku, jer nisam namerno izbegao RP već sam izgubio konekciju sa serverom.

Takođe želim da napomenem da igrači koji su me prijavili nisu došli na pumpu zbog mene niti zbog toga što sam imao masku. Prema mom snimku, oni su došli na pumpu da sipaju gorivo svom vozilu, isto kao i ja. Tek nakon toga je došlo do interakcije između nas. Smatram da je ova činjenica važna jer pokazuje kompletan tok događaja i okolnosti u kojima je nastala situacija.

Hvala na vremenu i razumevanju.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
@Ivan Klajn | Newton

Molim te izjasni se.

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Forum Manager
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 4 & Deputy Chief of Forum Team | Nemanja Cvijic | Beli
Nakon pregleda dostavljenih dokaza, kao i snimka priloženog uz žalbu, utvrđeno je da se iz istog može steći uvid u tok događaja koji je prethodio izricanju kazne.
Takođe, napominjemo da uz žalbu nije naveden broj same žalbe na igrača na osnovu koje je kazna izrečena, što je otežalo proveru situacije. Pored toga, dostavljeni snimak je napravljen snimanjem ekrana mobilnim telefonom, zbog čega se ne može smatrati validnim dokazom, jer nije moguće sa sigurnošću utvrditi da li je prikazan ceo snimak, da li su određeni delovi izostavljeni ili da li je snimak na bilo koji način editovan.
S obzirom na navedeno, administracija ne može sa potpunom sigurnošću da potvrdi validnost dostavljenog dokaza, te isti nije dovoljan osnov za poništavanje prethodno donete odluke.

F

Filip_Denic

Početnik
Igrač
Pa kako nije dovoljan, šta sam kriv što je pukla veza, pre toga sam bio 6 sati zbog ovoga, a sada još 24 sata, da sam svojom voljom izašao iz servera onda je sve okey ali stvarno nisam namerno kao što se vidi na snimku.

F

Filip_Denic

Početnik
Igrač
@Ivan Klajn | Newton

Molim te izjasni se.

Želim da se izjasnim povodom prijave. Smatram da kazna nije opravdana jer nisu uzeti u obzir svi dokazi i okolnosti događaja. Posedujem dokaze koji potvrđuju moju stranu priče i molim da se oni pregledaju pre konačne odluke.
Hvala.

F

Filip_Denic

Početnik
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 4 & Deputy Chief of Forum Team | Nemanja Cvijic | Beli
Nakon pregleda dostavljenih dokaza, kao i snimka priloženog uz žalbu, utvrđeno je da se iz istog može steći uvid u tok događaja koji je prethodio izricanju kazne.
Takođe, napominjemo da uz žalbu nije naveden broj same žalbe na igrača na osnovu koje je kazna izrečena, što je otežalo proveru situacije. Pored toga, dostavljeni snimak je napravljen snimanjem ekrana mobilnim telefonom, zbog čega se ne može smatrati validnim dokazom, jer nije moguće sa sigurnošću utvrditi da li je prikazan ceo snimak, da li su određeni delovi izostavljeni ili da li je snimak na bilo koji način editovan.
S obzirom na navedeno, administracija ne može sa potpunom sigurnošću da potvrdi validnost dostavljenog dokaza, te isti nije dovoljan osnov za poništavanje prethodno donete odluke.
Ukoliko bih mogao da prebacim video na telefonu i prosledim ovde, da li bi taj dokaz bio dovoljan?

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
Reseno,unbanovani ste.

Status
Not open for further replies.

Personalize