PREGLEDANO Zahtev za Unban | №363

Status
Not open for further replies.
cxstefkeeee

cxstefkeeee

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Milutin Tadic | Gemas
- Razlog kazne
3.2.1. Direktna uvreda roditelja.
- Datum i vreme kazne
01.21.2025 23:44
- Kratak opis situacije
Došao sam da pecam. Otišao sam u stranu skroz gde nema nikoga i počeo da pecam, odjednom se pojavila grupa momaka koja su počela da me zajebavaju zbog naglaska. Počeli su da mi psuju mrtve a da spomenem da imam mrtvu sestru od 4 godine. Ja sam im spomenuo da to što rade nije uredu prema serveru a i prema meni. Oni su počeli jos više da me vređaju. Ja sam popizdeo i rekao recenicu ''Ti nemas toditelja. Ja sam tebi tata'' na šta je momak klipao i izbacio na forum. Posle par dana ja sam dobio ban na 31 dan. Poslao je snimak u kome je sam sebe mjutovao da se nebi culo kako je rekao ''Usvojen si derište, igram ti po mrtvima''. Onda sam dobio ban zbog ''Psovanja oca'' a da napomenem da sam samo rekao ti nemaš roditelja ja sam ti tata i to je to i zato sam dobio ban na 31 dan.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/za-to-admini-2kE3cne
Došao sam da pecam. Otišao sam u stranu skroz gde nema nikoga i počeo da pecam i počeo sam da pevam, odjednom se pojavila grupa momaka koja su počela da me zajebavaju zbog naglaska. Počeli su da mi psuju mrtve a da spomenem da imam mrtvu sestru od 4 godine. Ja sam im spomenuo da to što rade nije uredu prema serveru a i prema meni. Oni su počeli jos više da me vređaju. Ja sam popizdeo i rekao recenicu ''Ti nemas toditelja. Ja sam tebi tata'' na šta je momak klipao i izbacio na forum. Posle par dana ja sam dobio ban na 31 dan. Poslao je snimak u kome je sam sebe mjutovao da se nebi culo kako je rekao ''Usvojen si derište, igram ti po mrtvima''. Onda sam dobio ban zbog ''Psovanja oca'' a da napomenem da sam samo rekao ti nemaš roditelja ja sam ti tata i to je to i zato sam dobio ban. Ja evo i posle ovih provokacija se stvarno kajem sto sam mu rekao ''Ti nemas toditelja. Ja sam tebi tata'' i veoma se kajem. Ja se nadam da ce neko da me razume i da vidi da sam samo nedužan dobio ban na 31 dan. Molim vas shvatite me i zamolio bih vas barem ako ništa ovo niej dovoljno barem da mi se smanji ban na 15 dana ionako je proslo 7 dana molim vas.

Stanko 🚀

Stanko 🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Lead Administrator
Deputy Lead Administrator
Administrator Team
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:8
Pozdrav, sa vama je Lead Administrator & Menazder Legalnih Fakcija

Vas zahtev je prihvacen.