PREGLEDANO Zahtev za Unban | №37

Status
Not open for further replies.
realsakeflow

realsakeflow

Batonga
Igrač
Reaction score:0
Poštovanje, dobio sam timeout a zatim ban prije odprilike mjesec dana iiz razloga što sam se posvadjao sa tadasnjim moderatorom ROROM koji je komentarisao moje tiktokove i pisao svakakve gadosti po istim
U medjuvremenu dobijam timeout 7 dana od strane Wille zbog mojih riječi koje sam iznio rori u trenutku bijesa, Naravno objasnjeno mi je od strane Wille žašto sam timeoutovan i u potpunosti sam se slozio sa tom kaznom
prolazi odprilike 4 ili 5 dana od mog timeouta na discordu i moj trenutni nalog sakee03 bude hakovan i neko počinje slati invitove za nsftw servere, i ja livujem bmrp discord i pobrisem sve poruke koje su bile poslane i udjem sa drugog discorda na server (sakesigma03) i dobijam ban nakon 10 tak minuta

( Vjerovatno je Willa pomislio da izbjegavam svoju kaznu sa main naloga pa me je banovao sa drugog ) I priznajem da sam to uradio da sam usao sa drugog naloga na discord i livao sa starog, ne iz razloga da evejdujem kaznu nego da slucajno nekome ne pošaljem neki virus ili neki discord server u kojem ne treba biti ( Mozete provjeriti ovo sve u logovima)

Na početku nisam odmah htio pisati unban appel zato što nisam bio siguran u čemu je riječ, pa nakon konsultacije sa willom sam dobio informacije zašto i zbog čega. I mogu reći da mi je žao zbog cijele te situacije i stavrno smatram da je doslo do zablude i nesporazuma u tom periodu. Mislim da je trenutno idealno vrijeme da se greške oproste i da se baziramo na izgradnju servera i commnutity-a. Radujem se openu i novom druženju na serveru. Hvala unaprijed

- sake

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Legal Faction Leader
Igrač
Vojska Republike Srbije
Reaction score:72
Pozdrav, bice razmotreno do narednih 72 sata.
Sacekaj odgovor managment tima.

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:20
Zahtjev za UNBAN odobren pod sljedećim uvjetima:

1. Nemaš pravo strimovati kod nas na serveru
2. Imaš 2/3 WARN koji će se s vremenom skinuti ako ne bude novih kazni
3. Bilo kakvo daljnje pa i minimalno provociranje, vrijeđanje, dovest će do PERMA ban i automatskog odbijanja zahtjeva za UNBAN

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom