PREGLEDANO Zahtev za Unban | №379

Status
Not open for further replies.
Sova

Sova

Batonga
Igrač
Reaction score:1
- In-game nickname admina
Ante Djukela
- Razlog kazne
Pravilo Proekta 4.19.+ 4.12 + 4.8 +4.11
- Datum i vreme kazne
00:55
- Kratak opis situacije
Vozio sam se sasvim normalno i u jednom trenutku Veliki broj igraca u beloj odjeci je poceo da puca u mene i da se sa 2 vozila zabijaju u mene, cime su krsili vise pravila, Odgovorio sam im "Gradski" i nastavio voznju oni su krenuli da me jure, gdje je su me i ubili, kada sam ustao Rekao sam da ne zelim nastaviti RP zbog njihovog krsenja (Cime krsim i ja 1 pravilo) da bi me vezali i odveli kao taoca Stim da ja rekao da ne zelim takav rp nesvjesno sam prekrsio i failrp kao i fearrp, Admin koji je specao zamolio je da nastavim rp situaciju tada sam ga poslusao i nastavio RP, Medjutim stim da sam krsio pravila admin je morao da me kazni, Pa bi zamolio za unban koji mi znaci u sljedeca 2-3 dana u dobrobit servera (promocije). Hvala unapred.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/UzFBtyz
Vozio sam se sasvim normalno i u jednom trenutku Veliki broj igraca u beloj odjeci je poceo da puca u mene i da se sa 2 vozila zabijaju u mene, cime su krsili vise pravila, Odgovorio sam im "Gradski" i nastavio voznju (Krse pravila htjeo sam da se udaljem od njih) oni su krenuli da me jure, gdje je su me i ubili, kada sam ustao Rekao sam da ne zelim nastaviti RP zbog njihovog krsenja (Cime krsim i ja 1 pravilo) da bi me vezali i odveli kao taoca Stim da ja rekao da ne zelim takav rp nesvjesno sam prekrsio i failrp kao i fearrp, Admin koji je specao zamolio je da nastavim rp situaciju tada sam ga poslusao i nastavio RP, Medjutim stim da sam krsio pravila admin je morao da me kazni, Pa bi zamolio za unban koji mi znaci u sljedeca 2-3 dana u dobrobit servera (promocije). Hvala unapred.

Stanko 🚀

Stanko 🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Lead Administrator
Deputy Lead Administrator
Administrator Team
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:9
Poydrav sa tobom je Lead Administrator & Menadzer Legalnih Fakcija

Vas zahtev je prihvacen.

Napomena: Dobicete unban uz usmenu opomenu.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom