PREGLEDANO Zahtev za Unban | №386

Status
Not open for further replies.
M

Milos Kujovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Koks Smith
- Razlog kazne
5.10.
- Datum i vreme kazne
14.12 u 03:33 | 7 days
- Kratak opis situacije
Došao sam sa drugom Rocco-m u auto pijaci i tražio potencijalnog kupca za svoje vozilo Škoda Octavia 2018, gde sam našao na momka koji je željan kupac, ali ima samo 2.5m, kako je rekao. Probao je auto i na kraju je želeo da uzme, ali za 2.49m, gde sam ja rekao da može. Došli smo posle vožnje do auto pijace, gde sam mu više puta na telefonu nudio auto za tu cifru, ali on je govorio da nešto neće. On je uradio restart, ali i dalje nije htelo. Ja sam onda rekao da ću postaviti oglas na auto pijacu i jesam, i to minimalno 10 puta, gde njemu i dalje nije htelo. Ja sam mu predložio, na inicijativu mog kolege Rocca, da mi da 2.49m i ja ću njemu pokloniti kola. Dao mi je pare i ja sam otišao.
- Screenshot kazne
Nemam nazalost
pre svega izvinjavam se administraciji na neprimernom ponasanju u pomoc sobi nadam se da mi oprastate.
Licu kome sam ukrao 2.49m se JAVNO izvinjavam shvatio sam svoju gresku koja uopste nije bila mala nadam se da mi oprasta
Molio bih administraciju da me unbana prva mi je greska 20+ dana sam u gradu i prvi put sam pogresio stvarno se izvinjavam i OBECAVAM da se ovo vise nikad nece dogoditi

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Dupli zahtev.

Status
Not open for further replies.