PREGLEDANO Zahtev za Unban | №438

Status
Not open for further replies.
M

Milos Kujovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Roman Reznikov
- Razlog kazne
PP 5.10
- Datum i vreme kazne
22.12.2025 23:21|31 dan
- Kratak opis situacije
Igrali smo kockice i rekao sam mu ako mu uzmem sve da cu mu vratiti ali nisam.
- Screenshot kazne
/
Poštovana administracijo,

obraćam vam se povodom bana koji sam dobio zbog kršenja pravila (skam). Svestan sam da je moja greška ozbiljna i da sam postupio nepromišljeno. Iako je prošlo tek 11 dana, ovo vreme mi je bilo dovoljno da shvatim koliko sam pogrešio i kakve posledice takvo ponašanje ima na server i druge igrače.
Iskreno mi je žao zbog svega što se desilo. BM RP mi mnogo znači i stvarno mi nedostaje igranje na serveru. Razumem važnost pravila i fer-pleja i mogu da obećam da se ovakva situacija više nikada neće ponoviti.
Ovim putem vas molim da razmotrite moju molbu za unban i da mi date još jednu priliku da pokažem da mogu biti korektan i ozbiljan igrač.
Hvala vam na izdvojenom vremenu i razumevanju.

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Igrač
Reaction score:72
Zdravo, sa tobom je Head of Forum & Deputy Lead Administrator | Nikola Živković

Ako mozes @Roman Reznikov | SaboT samo da mi pojasnis situaciju.

S

SaboT

Gost Prestolnice
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
M

Milos Kujovic

Gost Prestolnice
Igrač
Postovani Romane Reznikove ovde pocinitelj kazne 5.10 ja se u potpunosti slazem sa vama da mi je ovo 2. Prekrsaj iste kazne ali mislim da uopste nema potrebe razgledati na taj nacin pre svega momak je izgubio sve na kockice ja se u potpunosti slazem s time vidi se na snimku ja bih naveo sam da ja ni u jednom pravilu nisam duzan da vratim taj novac to sto sam mu ja rekao i na kraju nisam uradio ispao sam lazov i pre svega govnjar i to je sve 5. I razumem ali pojedina pravila mnogo mesate i nisu definisana lepo naravno mi koji dodjemo u grad i ne ustimamo nesto i na kraju popijemo bananu za to zbog vaseg ne razmuljivog razmisljanja smatram da bi bilo posteno da se svakom igracu da 2-3 prilika a sad je na vama da to odlucite koliko ljudi je kaznjeno za psovanje familije bogova i svega dalje dobijali su vise sansi zasto? Mozda zato sto se svima de si da se izleti i dobije drugu sansu ja sam fino sacekao da mi prodje pola kazne i tek onda postavio prijavu za unban posto smatram naravno da nisam zasluzio da je odma posle bana postavim

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Igrač

Kada ti istice ban?

M

Milos Kujovic

Gost Prestolnice
Igrač
Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Igrač

Posto ti je ovo ponovljeno, ban ti ostaje do kad treba.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom