PREGLEDANO Zahtev za Unban | №44

Status
Not open for further replies.
D

Daris

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Zdravo ja sam Daris, banovan sam zbog teskog NonRP razloga trolovao sam, stream snajpovao. Tu sam od pocetka zao mi je za to sto sam uradio shavtio sam da sam ispao nekulturan i ne zahvalan jer ste se trudili, za server a ja sam dosao da kvarim i unistim roleplay, mislim to mi nije bila namjera stavrno, samo sam htjeo da se zabavim svega nisam procitao pravila nisam znao da ne smijem ovo da radim. Opet zao mi je zbog svega procitacu pravila i sve. Cekao sam da igram na server od pocetka, srecan sam bio i sve ali sad sad ispao kao nezahvalno deriste. Molim Vas oprostite mi daj te mi unban nece se vise, ponoviti obeacvam!

IG name: Luka Bulatovic
ID: 398-383

Byanca Anderson | byanca

Byanca Anderson | byanca

Batonga
Igrač
Pozdrav, bice razmotreno u naredna 72h

Dino Benic | BENA

Dino Benic | BENA

Šmeker
Igrač
Reaction score:2
Svjesno si to radio iako si znao da se to ne smije raditi, ako si od pocetka tu onda znas kakve su kazne za takve stvari.

D

Daris

Gost Prestolnice
Igrač
Svjesno si to radio iako si znao da se to ne smije raditi, ako si od pocetka tu onda znas kakve su kazne za takve stvari

Last edited:
D

Daris

Gost Prestolnice
Igrač
Ja stvarno nisam znao da ne smijem prvi put mi je da roleplayam, nema opravdanja za ovo ali molim Vas daj te mi drugu sansu molim Vas, pravila nisam citao pa zato znao nisam sta smijem sta ne smijem i nisam znao kakve su kazne molim Vas dajte mi drugu sansu.

Last edited:
deker

deker

Svemirska Policija
Management
Reaction score:1
Zalba odbijena, ponovo apliciraj za 3 dana.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom