M
markonix
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Nikola Zivkovic
- - Razlog kazne
- 3.2
- - Datum i vreme kazne
- 1/8/2026 u 18:40
- - Kratak opis situacije
- Ja sam Mare Sinaloa 683-496 pripadnik organizacije mungosi i imali smo neki problem sa organizacijom kumovi. Problem se povecao i poceli smo da ga resavamo OOC, u tom momentu jedan njihov pripadnik puca metak po metak na moje i svoje pripadnike. Te dolazi treci njihov pripadnik i krene da me vredja kao da sam ga ja pucao, govorim mu da nisam ja pucao i da je pucao njegov pripadnik u duhu roleplaya ja njemu govorim "Idi jebi mu majku da nebi morao ja" isto to bi svako rekao irl, uvredio sam ga IC a u tom momentu nisam znao da je IC vredjanje zabranjeno posto na forumu pise "direktno vredjanje roditelja" te sam pomislio da je u pitanju OOC vredjanje i uvredio ga IC. Ovim putem vas molim za svoj unban i unban njihovog pripadnika koji je tokom roleplaya kaznjen isto kao i ja, mi smo na kraju krajeva roleplayali zbog cega smo i tu da se igramo, i u duhu te igre nas je admin zaustavio kaznom mislim da taj igrac kojem sam to rekao nije zamerio nista, a nisam ni ja njihovom koji je mene vredjao. Jos jednom vas molim za unban svestan sam svoje greske i molim vas za drugu sansu posto sad znam sta se sme a sta nesme. Hvala.
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/2lXKiol
Sad sam svestan svoje greske ali u tom momentu nisam bio, molim vas za drugu sansu posto sad znam sta je ispravno a sta ne.