PREGLEDANO Zahtev za Unban | №50

Status
Not open for further replies.
Vucko

Vucko

Batonga
Igrač
Reaction score:1
- In-game nickname admina
Stanko Pletikosc
- Razlog kazne
Mass DM
- Datum i vreme kazne
5.10.2025 23:36
- Kratak opis situacije
Kratak opis situacije-Uglavnom pozdrav administracijo kao sto vidite zamolio bih un-ban zato sto mislim da nisam kriv po RP pravilima zato sto sam uvek imao IC razlog i pravio rp odnosno uzimao za taoca itd tako da ako sam kriv izvinjavam se ali nadam se da ce te me raazumeti Uvek sam probojao 5 sekundi da izadju iz vozila i kada ne izadju ja ih ubijem iz prostog razloga ti ljudi krse Fear rp tako da se nadam da ce te to uzeti u obzir i voleo bih da igram server i da se zezam sa prijateljima
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/hKBLDcE
Kratak opis situacije-Uglavnom pozdrav administracijo kao sto vidite zamolio bih un-ban zato sto mislim da nisam kriv po RP pravilima zato sto sam uvek imao IC razlog i pravio rp odnosno uzimao za taoca itd tako da ako sam kriv izvinjavam se ali nadam se da ce te me raazumeti Uvek sam probojao 5 sekundi da izadju iz vozila i kada ne izadju ja ih ubijem iz prostog razloga ti ljudi krse Fear rp tako da se nadam da ce te to uzeti u obzir i voleo bih da igram server i da se zezam sa prijateljima

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Legal Faction Leader
Igrač
Vojska Republike Srbije
Reaction score:72
Pozdrav, zahtev ce biti razmotren do 72 sata.
Sacekaj odgovor administracije.

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:20
To sto ti opisuješ da brojiš 5 sekundi pa ubiješ je totalni Non RP, jesi li čitao pravila projekta?

Vucko

Vucko

Batonga
Igrač
Reaction score:1
To sto ti opisuješ da brojiš 5 sekundi pa ubiješ je totalni Non RP, jesi li čitao pravila projekta?
uredu kako vi kazete

Dino Benic | BENA

Dino Benic | BENA

Šmeker
Igrač
Reaction score:2
Zahtev je odbijen.
Prije pocetka igre procitati pravila projekta.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom