D
domakiller
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Bojan Kelava
- - Razlog kazne
- Psovanje
- - Datum i vreme kazne
- Od 6.10.2025 do 7.12.2025
- - Kratak opis situacije
- Poštovani, Jučer sam dobio ban da sam psovao nekome porodicu, ali ja sam uvijeren da nisam nikome nista losega rekao i ako sam opsovao koju rijec nisam tako mislio jer su i meni ljudi pricali svasta i zabijali se vozilima u mene pa nisam nista rekao. Uglavnom ispricavam se za svoje ponasanje ako je bilo neprimjereno i hvala na pruzenoj prilici, Lijep pozdrav
- - Screenshot kazne
- file:///C:/Users/domakiller/Pictures/Screenshots/Screenshot%202025-10-07%20135258.png
Poštovani admini
obraćam vam se s molbom za unban sa servera. Naime, banovan sam zbog navodnog vrijeđanja porodice, iako iskreno smatram da to nije bila moja namjera niti se jasno sjećam da sam rekao nešto uvredljivo u tom smislu.
Ukoliko je nešto što sam rekao bilo shvaćeno na pogrešan način ili ako sam nehotice prešao granicu, želim se iskreno izviniti. Svjestan sam da takve teme mogu biti osjetljive i u budućnosti ću sigurno pažljivije birati riječi, bez obzira na situaciju.
Cijenim zajednicu i trud koji ulažete u održavanje reda na serveru, i iskreno bih volio dobiti priliku da se vratim i pokažem da mogu poštovati pravila i druge članove.
Hvala na razumijevanju i nadam se da ćete razmotriti ovu zamolbu.
obraćam vam se s molbom za unban sa servera. Naime, banovan sam zbog navodnog vrijeđanja porodice, iako iskreno smatram da to nije bila moja namjera niti se jasno sjećam da sam rekao nešto uvredljivo u tom smislu.
Ukoliko je nešto što sam rekao bilo shvaćeno na pogrešan način ili ako sam nehotice prešao granicu, želim se iskreno izviniti. Svjestan sam da takve teme mogu biti osjetljive i u budućnosti ću sigurno pažljivije birati riječi, bez obzira na situaciju.
Cijenim zajednicu i trud koji ulažete u održavanje reda na serveru, i iskreno bih volio dobiti priliku da se vratim i pokažem da mogu poštovati pravila i druge članove.
Hvala na razumijevanju i nadam se da ćete razmotriti ovu zamolbu.