PREGLEDANO Zahtev za Unban | №530

Status
Not open for further replies.
D

Dragoljub

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Stefan Belic
- Razlog kazne
TP Hack
- Datum i vreme kazne
29.01.2029
- Kratak opis situacije
Koristio sam tp hack da bih brze izlevelovao posao kamiondzije,ne da bih nekog maltretirao ili zloupotrebljavao ga nad nekim i kajem se zbog toga obecavam da necu vise nikad koristiti nikakav cheat ili mod ili sta vec postoji.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/k929ZfZ
Koristio sam teleport hack do objectiva da bih levelovao brze profeisju kamiondzije i odmah nakon trece dostave sam dobio ban. Naucio sam lekciju iz svoje greske i nemam vise nameru da pokusavam da zaobidjem osnovna pravila igre. Skoro sam poceo da igram GTA a da nije Legacy ili Enhanced , tamo sam zadnjih 3 4 godine modovao i citovao pa sam probao i ovde. Dobio sam ban zasluzeno ali bih takodje voleo da dobijem unban jer mislim da to nije razlog za perma ban ... Razumeo bih perma ban za nekoga ko udje i crashuje server ili igrace ili ubija igrace sa tim modom ali ja stvarno nisam zbog toga skinuo cheat nego samo za brze levelovanje profesije. Nisam neki klinac od 12 godina koji ce opet doci i probati ponovo da cituje, imam 24 godine i mogu da naucim iz svojih gresaka . Hvala vam unapred na razumevanju i nadam se sto brzem unbanu. Takodje bih voleo da mi posaljete na gmail vasu odluku kako bih odmah bio obavesten o Vasoj odluci

D

Dragoljub

Početnik
Igrač
Reaction score:0
in game nick je Dragoljub Rastamancic broj ne znam napamet a ne znam kako da ga proverim

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Vas zahtev je odbijen.

Niste perma banovani,trenutna kazna ostaje ista.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom