PREGLEDANO Zahtev za Unban | №536

Status
Not open for further replies.
Jankezito

Jankezito

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Nepoznato
- Razlog kazne
Cheet
- Datum i vreme kazne
25.01.2026 ne bih znao vreme
- Kratak opis situacije
Postovana administracijo, Javljam se povodom dobijene perme bana na vasem serveru zbog cheata.Svjestan sam svoje greske i zbog toga se iskreno kajem.U pitanju je cheet sto loka na igraca i pomaze preciznosti,mogao sam kroz zidove ali nisam hteo to da radim.Ulozio sam dosta para u igricu i ne znam sta mi je palo napamet da ga skinem iskren da budem bas bih volio da se vratim i da normalno igram sa svojim drugarima. Ako bi mi dali jos jednu sansu i pc checkali nastavio bi igrati po pravilima servera i nikad vise pomisliti bilo sta o cheetu.Na vama je da odlucite ako ostanete pri odluci bas bih bio tuzan svjestan sam svoje greske ako mi date jos jednu sansu bio bih vam mnogo zahvalan.
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/gta-v/clips/m1HmG3RPBz6AVovHv?invite=cr-MSxTQXksNDM5NTAyNzk5&v=0
Postovana administracijo,

Javljam se povodom dobijene perme bana na vasem serveru zbog cheata.Svjestan sam svoje greske i zbog toga se iskreno kajem.U pitanju je cheet sto loka na igraca i pomaze preciznosti,mogao sam kroz zidove ali nisam hteo to da radim.Ulozio sam dosta para u igricu i ne znam sta mi je palo napamet da ga skinem iskren da budem bas bih volio da se vratim i da normalno igram sa svojim drugarima. Ako bi mi dali jos jednu sansu i pc checkali nastavio bi igrati po pravilima servera i nikad vise pomisliti bilo sta o cheetu.Na vama je da odlucite ako ostanete pri odluci bas bih bio tuzan svjestan sam svoje greske ako mi date jos jednu sansu bio bih vam mnogo zahvalan.

Jankezito

Jankezito

Batonga
Igrač
Reaction score:0
Zelio bih dodam da nisam bio pc checkan, snosim posljedice svoje greske i nije u redu bilo od mene sto sam to radio nebi se nikad vise desilo.Hvala vam unapred

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Vas zahtev je odbijen.

Status
Not open for further replies.

Personalize