Jankezito
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Nepoznato
- - Razlog kazne
- Cheet
- - Datum i vreme kazne
- 25.01.2026 ne bih znao vreme
- - Kratak opis situacije
- Postovana administracijo, Javljam se povodom dobijene perme bana na vasem serveru zbog cheata.Svjestan sam svoje greske i zbog toga se iskreno kajem.U pitanju je cheet sto loka na igraca i pomaze preciznosti,mogao sam kroz zidove ali nisam hteo to da radim.Ulozio sam dosta para u igricu i ne znam sta mi je palo napamet da ga skinem iskren da budem bas bih volio da se vratim i da normalno igram sa svojim drugarima. Ako bi mi dali jos jednu sansu i pc checkali nastavio bi igrati po pravilima servera i nikad vise pomisliti bilo sta o cheetu.Na vama je da odlucite ako ostanete pri odluci bas bih bio tuzan svjestan sam svoje greske ako mi date jos jednu sansu bio bih vam mnogo zahvalan.
Postovana administracijo,
Javljam se povodom dobijene perme bana na vasem serveru zbog cheata.Svjestan sam svoje greske i zbog toga se iskreno kajem.U pitanju je cheet sto loka na igraca i pomaze preciznosti,mogao sam kroz zidove ali nisam hteo to da radim.Ulozio sam dosta para u igricu i ne znam sta mi je palo napamet da ga skinem iskren da budem bas bih volio da se vratim i da normalno igram sa svojim drugarima. Ako bi mi dali jos jednu sansu i pc checkali nastavio bi igrati po pravilima servera i nikad vise pomisliti bilo sta o cheetu.Na vama je da odlucite ako ostanete pri odluci bas bih bio tuzan svjestan sam svoje greske ako mi date jos jednu sansu bio bih vam mnogo zahvalan.
Javljam se povodom dobijene perme bana na vasem serveru zbog cheata.Svjestan sam svoje greske i zbog toga se iskreno kajem.U pitanju je cheet sto loka na igraca i pomaze preciznosti,mogao sam kroz zidove ali nisam hteo to da radim.Ulozio sam dosta para u igricu i ne znam sta mi je palo napamet da ga skinem iskren da budem bas bih volio da se vratim i da normalno igram sa svojim drugarima. Ako bi mi dali jos jednu sansu i pc checkali nastavio bi igrati po pravilima servera i nikad vise pomisliti bilo sta o cheetu.Na vama je da odlucite ako ostanete pri odluci bas bih bio tuzan svjestan sam svoje greske ako mi date jos jednu sansu bio bih vam mnogo zahvalan.