PREGLED U TOKU Zahtev za Unban | №539

PREGLED U TOKU
D

Dragoljub

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Stefan Belic
- Razlog kazne
TP Hack
- Datum i vreme kazne
29.01.2029
- Kratak opis situacije
Koristio sam tp hack da bih brze izlevelovao posao kamiondzije,ne da bih nekog maltretirao ili zloupotrebljavao ga nad nekim i kajem se zbog toga obecavam da necu vise nikad koristiti nikakav cheat ili mod ili sta vec postoji.Nisam stvarno hteo nikome da naskodim vec samo da izlevelujem posao kamiondzije bar do level 10 15 i posle da vozim normalno jer sam se iskrivio dok sam ga izlevelovao na level 5-6. Napravio sam gresku koja se vise nece ponoviti. Obrisao sam cheat i to je to
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/k929ZfZ
Koristio sam iskljucivo tp hack i to citavih 3 minuta nakon cega sam dobio ban. Korisito sam tp hack kako bih izlevelovao posao kamiondzije na neki veci level kako bih mogao da vozim bolje ture. Pogresio sam i naucio lekciju iz greske . Nisam zaista uporan i glup da pokusam opet nesto slicno. proslo je vec par dana i vec ne znam sta cu sa sobom.... Dajte taj unban molim vas da mogu nastaviti sa svojim kamiondzijskim turama i nesto i zaraditi... Razumeo bih da necete da me unban da sam koristio neki mod da bih kresovao server ili igrace al samo sam sebi hteo malo olaksati boravak u gradu i to je to nisam zaista imao neke vece i zlobnije namere jer da jesam usao bih sa drugog naloga i to sve odradio ... Od kad sam stigao u grad skupio sam dosta sati za par dana igre , uvek sam chill, lekcija je naucena i ajmo dalje . Srdacan pozdrav i da video sam da nisam sva sreca perma banovan u trenutku sam se iskreno prepao misleci da su ono dani a ne sati na slici pa sam ispanicio i napisao da je perma ban u prethodnom postu od pre par dana ...Ostalo mi je jos nekih 28 dana ljudi tada mi dolazi prijatelj iz Australije i necu biti toliko u mogucnosti da igram od marta pa do negde maja iako znam da vas verovatno jako to ne zanima ali da meni bi dosta znacilo da me unban sto pre da bih odigrao sto vise do tada i naravno kada on ode nazad eto mene jaci no ikad pre ... Takodje imam i dva drugara koji bi isto dosli na server ali iskreno mi je glupo da ih dovedem i sva trojica da djiramo stare bube po gradu. Barem ja da skupim za neki auto bolji pa da ih i mogu ugostiti lepo a ne da idemo ko tri propalice ulicom. Hvala unapred sto ste odvojili vremena da procitate ovu moju molbu i nadam se najboljem , pozdrav :)

D

Dragoljub

Početnik
Igrač
Reaction score:0
Dragoljub Rastamankovic je nick broj zaista ne znam nisam zapamtio nisam znao da ce mi trebati tako brzo :(

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Stefan Belic | Mafija

Molim te izjasni se povodom ovog zahteva,da li smatras da treba dobiti unban i ici na proveru opet.

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Šmeker
Forum Administrator
Head Curator
Event Team
Igrač
Reaction score:58
Pozdrav
Koristio si nesto sto nije dozvoljeno i time strvorio prednost. Neko se muci ulaze vreme u to da bi napredovao...

Bez mogucnosti za UnBan

Personalize

Top Bottom