PREGLEDANO Zahtev za Unban | №56

Status
Not open for further replies.
cevu

cevu

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Dino Benic
- Razlog kazne
fail rp/fear rp/non rp
- Datum i vreme kazne
07.10.2025.
- Kratak opis situacije
digao sam pistolj na lika u kamionu on je krenuo da bezi dok sam ga jurio na mene su naleteli sluzbenici bie odmah su krenuli da mi buse gume ja sam bezo u trenutku kad sam pobego sam samo dobio ban
- Screenshot kazne
https://imgur.com/PX4ijaY
dobio sam ban ja se izvinjavam zbog toga sto sam uradio i ako ja ne znam sta sam tacno uradio igram ovaj server po ceo dan od opena imam 2 dana i 7 sati nadam se brzom odgovoru.hvala unapred

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Legal Faction Leader
Igrač
Vojska Republike Srbije
Reaction score:72
Pozdrav, bice pregledan tvoj zahtev za unban. Sacekaj odgovor administracije.

cevu

cevu

Batonga
Igrač
Dino Benic | BENA

Dino Benic | BENA

Šmeker
Igrač
Reaction score:2
Dobio si ban iz nekoliko razloga.
1.FearRP
2.RDM
3.FailRP
4.NonRP

Udaro si se autom u kamione i puco po njima random, zaletavali su se u tebe kamionom nista ti nije nemas straha, BIA te ganjala i bezo si bez problema bez ijedne gume na tocku, sudaro si se sa zgradama bez problema.

Kalu

Kalu

Batonga
Igrač
nisam nista uradio nisam cak ni ja vozio auto, cekao sam druga i kada me pokupio i usao u kola crashalo mi je i tada sam dobio ban. Pre toga nisam nista uradio

Kalu

Kalu

Batonga
Igrač
bio sam sa covekom iz bie u kolima
on je jurio tog coveka

cevu

cevu

Batonga
Igrač
nisam puco kamione nego kamion 1 kome sam pre toga digo pistolj na glavu i puco ga on se ceo put zabiao u mene ond su kamioni mene lupali tamo kod preuzimanja robe nastavio sam da jurim taj isti kamion posle me videla bia i jurila

Kalu

Kalu

Batonga
Igrač
da li bih mogli da udjemo u neki vc posto cekam vec pola sata za odgovor da mi kazete nesto sto nisam ja uradio

cevu

cevu

Batonga
Igrač
nisam nista uradio nisam cak ni ja vozio auto, cekao sam druga i kada me pokupio i usao u kola crashalo mi je i tada sam dobio ban. Pre toga nisam nista uradio

da li bih mogli da udjemo u neki vc posto cekam vec pola sata za odgovor da mi kazete nesto sto nisam ja uradio
ovo nije decko tvoja zalba

cevu

cevu

Batonga
Igrač
Dobio si ban iz nekoliko razloga.
1.FearRP
2.RDM
3.FailRP
4.NonRP

Udaro si se autom u kamione i puco po njima random, zaletavali su se u tebe kamionom nista ti nije nemas straha, BIA te ganjala i bezo si bez problema bez ijedne gume na tocku, sudaro si se sa zgradama bez problema.
nisam puco kamione nego kamion 1 kome sam pre toga digo pistolj na glavu i puco ga on se ceo put zabiao u mene ond su kamioni mene lupali tamo kod preuzimanja robe nastavio sam da jurim taj isti kamion posle me videla bia i jurila

Nenad Gavrilovic

Nenad Gavrilovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:1
Covek koga je vanni(cevu) udarao je bio samnom u callu i gledao sam mu share vise pravila je prekrsio kamiondzija nego vanni digao mu je pistolj ovaj se nije zaustavio nego ga je udario i samo nastavio da ga bumpuje

Nenad Gavrilovic

Nenad Gavrilovic

Gost Prestolnice
Igrač
Takodje ne shvatam stvarno gde je u toj situaciji prekrsio RDM

Dino Benic | BENA

Dino Benic | BENA

Šmeker
Igrač
Takodje ne shvatam stvarno gde je u toj situaciji prekrsio RDM
RDM jer je poceo random da puca u kamione na koji god naleti, pratio sam ga od preuzimanja robe tamo je opuco na min. 3 kamiona, kada su ga izubijali kamionima nonsalantno je otisao bez ogrebotine, naisao na kamion drugi negdje na cesti opucao par puta ali se nije zaustavljao.
Za ostale stvari je vec sam rekao da je uradio.

"puco ga on se ceo put zabiao u mene ond su kamioni mene lupali tamo kod preuzimanja robe nastavio sam da jurim taj isti kamion posle me videla bia i jurila"

Kad ga je BIA jurika vozio je bez tockove i zabijao se u zgrade i ograde, vozio po brdu a nije SUV.

Nenad Gavrilovic

Nenad Gavrilovic

Gost Prestolnice
Igrač
RDM jer je poceo random da puca u kamione na koji god naleti, pratio sam ga od preuzimanja robe tamo je opuco na min. 3 kamiona, kada su ga izubijali kamionima nonsalantno je otisao bez ogrebotine, naisao na kamion drugi negdje na cesti opucao par puta ali se nije zaustavljao.

"puco ga on se ceo put zabiao u mene ond su kamioni mene lupali tamo kod preuzimanja robe nastavio sam da jurim taj isti kamion posle me videla bia i jurila"

Kad ga je BIA jurika vozio je bez tockove i zabijao se u zgrade i ograde, vozio po brdu a nije SUV.
Jasno, nisam to video

cevu

cevu

Batonga
Igrač

e ovk pucao sam na 1 kamion do prenosa robe tu su kamioni nad damnom radili vdm ja sam to svo vreme puco isti 1 kamion ostao sam one hit tu da me je nesto samo pipnulo pao sam mrtav pravi heroj trpi bol picke placu nakon toga sam puco na isti kamion imao sam info gde je kad su me ljudi iz bie videli izbusili mi gume priznajem da sam vozio bez istih ali po planini sam vozio nakon toga sto me je na tu istu planinu sa puta gurnuo clan bie sta sam trebo da stanem polako sam se vratio na put nakon toga sam im pobego rdm uradio nisam postu tu nisi bio od pocetka situacije nz kako si zakljucio da je rdm a i ako sam slucajno pogodio neki kamio to je bilo zato sto su oni na meni radili vdm koji ti nisi kaznio

cevu

cevu

Batonga
Igrač
e ovk pucao sam na 1 kamion do prenosa robe tu su kamioni nad damnom radili vdm ja sam to svo vreme puco isti 1 kamion ostao sam one hit tu da me je nesto samo pipnulo pao sam mrtav pravi heroj trpi bol picke placu nakon toga sam puco na isti kamion imao sam info gde je kad su me ljudi iz bie videli izbusili mi gume priznajem da sam vozio bez istih ali po planini sam vozio nakon toga sto me je na tu istu planinu sa puta gurnuo clan bie sta sam trebo da stanem polako sam se vratio na put nakon toga sam im pobego rdm uradio nisam postu tu nisi bio od pocetka situacije nz kako si zakljucio da je rdm a i ako sam slucajno pogodio neki kamio to je bilo zato sto su oni na meni radili vdm koji ti nisi kaznio
pao bi umesto pao sam

Dino Benic | BENA

Dino Benic | BENA

Šmeker
Igrač
Uredu, RDM je bio prijavljen, ostale kazne sam vidio i sam kao sto si i sam rekao, uvidio si gresku koju si napravio.
Moguce je da su ostali igraci mislili da si namjerno pucao u ostale kamione a mozda je i slucajno.
Posto se radi o meni u ovoj situaciji zamolit cu trecu stranu admina da razmotri zahtev.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Zahtev za unban je odbijen.

Potreban je validan video materijal kako bi procenili situaciju samog dogadjaja.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom