PREGLEDANO Zahtev za Unban | №61

Status
Not open for further replies.
cevu

cevu

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Dino Benic
- Razlog kazne
fail rp/fear rp/non rp
- Datum i vreme kazne
07.10.2025.
- Kratak opis situacije
sve je napisano dole
- Screenshot kazne
https://imgur.com/PX4ijaY
Postovana administracio,dobio sam ban i nadam se da posotiji sansa da dobijem unban.

Sacu vam ispricati sta se desilo.Probao sam da dignem 1 vozaca kamiona,on je uradio fear,ja sam tu njega kreno pucati.Jurio sam ga kroz ceo grad on je dosao do istovara robe,ja sam njega tu jos uvek pokusavo da ubijem.Druge kamiondzije su videle to mislile su da ga rdmam,krenuli su da se zabijaju u mene.Posto sam video tablice kamiona kog sam jurio javio sam drugu tablice i u kom pravcu je otiso taj kamion.Dok su mene udarali drugi kamioni on je pobego.Drug mi je javio lokaciju otiso sam tamo,nastavio ga pucati.Vidala me je bia pojurili su me izbusili gume.Ja sam cuo da postoji skripa da kad su ti busne 2 gume da ti se auto krene vrteti u mestu i da i ti iskoci upozorenje da ne mozes da nastavis dalje,to se meni nije desilio auto mi je iso 150 bez i 1 gume(naravno ovo sam samo cuo postoji velika sansa da nije istina).Ubrzo sam im pobegao a nakon toga sam dobio ban

Prekrsio sam par pravila,za neka od njih se ne slazem ali nemam snimak koji bi dokazao drugacije.Jako mi je zao zato sto sam dobio ban,na serveru imam familiju koja broji oko 20+ clanova sa kojima svakodnevno igram i zabavljam na serveru,jako mi se svideo server toliko da sam za samo 3 dana od opena imao 2 dana i 8 sati.

Ovim putam takodje zelim da se izvinim celoj administraciji servera za to sto sam uradio,mogu da obecam da se ovo nece ponoviti opet i jako mi je zao sto sam nekome mozda pokevario Rp.Nekoliko admina su mi rekli da postoji sansa da dobijem i un ban bez pova koji ja nazalost nemam nadam se da je to istina i da se to zapravo moze desiti.

Za kraj bi hteo da kazem da ovu zalbu kacim po drugi put i da ako i ovaj put vas odgovor bude ne razumecu to i pomiri ti se sa tim da sam sam sebi kriv i da sam pratio praviila nikad nebi doslo do ovoga,takodje prihvatam sve sto je potrebno samo da dobijem un ban.

Nadam se brzom odgovoru i ugodan ostatak dana.˙ᵕ˙

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Kazna ce se korigovati jer su neka pravila prekrsena a neka ne.

cevu

cevu

Batonga
Igrač
cevu

cevu

Batonga
Igrač
Dajte un ban samo 50e da upaltim pa vratite.

N

Nikola Golubovic | Golub

Menadzer Legalnih Fakcija
Igrač
Reaction score:15
dobio si unban
lock

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom