PREGLEDANO Zahtev za Unban | №617

Status
Not open for further replies.
Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Noks Smith
- Razlog kazne
by Administracija
- Datum i vreme kazne
pise
- Kratak opis situacije
verovatno jer sam eleni rekao da cu broj da joj okacim na gay oglase, gde je meni pre toga pominjana majka, posle toga mrtva sestra, vera, majka itd i nista nije poduzeto, ja zahtevam da vidim dokaze i da se oni banuju
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/VD5vZTN
.

Petar_Mihajlovski

Petar_Mihajlovski

Šmeker
Igrač
Koliko god da smo imali nerazumevanja i lose momente, Mukija za ovo podrzavam. Nakon razumevanjem situacije koja je dosla do sve ovoga i sta se kaze njemu u zandani u BIA gde njegovi stari ortaci ga pljuju i prave se licemerima me najezila. Ovo je DNO DNA za likove koji su bili tamo. Da nekome psovas majku, mrtvu sestru, da ga mucis bez pomocnog da ga zadrzavas za nesto sto Gospodja je sama poslala svoj licni broj sto je njena krivica da njega tako ponizavaju, i da mu prete da ima da ga ubiju i da ga ostave pred njegovom dzamijom. Sramota od strane pojedinaca koji su ovo dopustili da se desi i da on bude kaznjen namesto svakog tamo koji je bio. Pravda za Mukija.

Murat Bulic

Murat Bulic

Šmeker
Igrač
Koliko god da smo imali nerazumevanja i lose momente, Mukija za ovo podrzavam. Nakon razumevanjem situacije koja je dosla do sve ovoga i sta se kaze njemu u zandani u BIA gde njegovi stari ortaci ga pljuju i prave se licemerima me najezila. Ovo je DNO DNA za likove koji su bili tamo. Da nekome psovas majku, mrtvu sestru, da ga mucis bez pomocnog da ga zadrzavas za nesto sto Gospodja je sama poslala svoj licni broj sto je njena krivica da njega tako ponizavaju, i da mu prete da ima da ga ubiju i da ga ostave pred njegovom dzamijom. Sramota od strane pojedinaca koji su ovo dopustili da se desi i da on bude kaznjen namesto svakog tamo koji je bio. Pravda za Mukija.
Poštovanje,
Ne pišem ovo da bih se raspravljao, već zato što smatram da situacija nije sagledana u potpunosti tacno je da je doslo do rasprave i da sam reagovao nakon što sam prvi isprovociran. Medjutim, na snimku se jasno cuje kako mi se psuje mrtva sestra, vera i pominje dzamija, kao i IRL pretnje ubistvom. To po mom misljenju prelazi svaku granicu normalne svadje i predstavlja ozbiljno krsenje pravila. molim vas da se jos jednom pogledaju snimci jer se tu sve jasno cuje bez ikakvog izvlačenja iz konteksta. ne tražim nikakav poseban tretman niti pokusavam da opravdam svoju reakciju, ali smatram da uvrede tog tipa i IRL pretnje ne bi trebalo da prodju bez reakcije. ako i dalje smatrate da nema osnova za kaznu stvarno ne razumem, ali bih voleo jasno objasnjenje zašto se navedene stvari ne smatraju krsenjem pravila...

X

Xizzy Swarovski

Početnik
Igrač
Sto posto bi fer bilo da se Murat unbanuje, jer nema smisla da neko njemu psuje porodicu, majku, mrtvu sestru, to je dno dan ko je to psovao, moze da ga bude sramota, neka malo pomisli sta bih on uradio da mu to neko psuje. Nema smisla da ti igrači koji su mu psovali ne dobiju nikakvu kaznu, baš nema smisla, trebaju da budu najgore kaznjeni.
PRAVDA ZA MUKKYA !

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom