M
marinko magla
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Dalibor Becanovic
- - Razlog kazne
- Kršenje rp
- - Datum i vreme kazne
- 05.10.2025
- - Kratak opis situacije
- Nepromisljeno ponašanje u zatvoru
- - Screenshot kazne
- Nemam na zalost
Moje ime na serveru: Marinko Magla
Poštovani BMRP Staff team,
Ovim putem podnosim zahtev za skidanje bana sa servera.
Razlog mog banovanja bio je tuča i ranjavanje više osoba bez razloga u zatvoru, što priznajem da je bila greška sa moje strane. Nisam imao lošu nameru, ali sam postupio nepromišljeno i prekršio pravila servera.
Svestan sam da sam pogrešio i da takvo ponašanje narušava RP iskustvo drugih igrača. Od tada sam razmislio o svom ponašanju i obećavam da se slična situacija više neće ponoviti. Želim da nastavim da igram na serveru u skladu sa pravilima i doprinosim kvalitetnom roleplay-u.
Molim vas da mi pružite drugu šansu, jer mi je zaista stalo do igre na vašem serveru.
Hvala unapred na razumevanju i izdvojenom vremenu.
Ime na serveru: Marinko Magla
Srdačan pozdrav,
Marinko Magla
Id 566-755
Poštovani BMRP Staff team,
Ovim putem podnosim zahtev za skidanje bana sa servera.
Razlog mog banovanja bio je tuča i ranjavanje više osoba bez razloga u zatvoru, što priznajem da je bila greška sa moje strane. Nisam imao lošu nameru, ali sam postupio nepromišljeno i prekršio pravila servera.
Svestan sam da sam pogrešio i da takvo ponašanje narušava RP iskustvo drugih igrača. Od tada sam razmislio o svom ponašanju i obećavam da se slična situacija više neće ponoviti. Želim da nastavim da igram na serveru u skladu sa pravilima i doprinosim kvalitetnom roleplay-u.
Molim vas da mi pružite drugu šansu, jer mi je zaista stalo do igre na vašem serveru.
Hvala unapred na razumevanju i izdvojenom vremenu.
Ime na serveru: Marinko Magla
Srdačan pozdrav,
Marinko Magla
Id 566-755