PREGLEDANO Zahtev za Unban | №75

Status
Not open for further replies.
N

Nenad Cvetic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
sofija ilicic
- Razlog kazne
pravilo projekta 4.10 non rp
- Datum i vreme kazne
10.14.2025 23;00
- Kratak opis situacije
org je htela da opljacka lika jednog sto je bio sa ribom videli smo da ima para i prisli mu digli puske i rekli da nam da pare/odecu nas 10 drzalo pusku na njih dvoje i plus je bio jos jedan lik tu govorili smo mu da da pare on se pravio glavni govori necu kao ne mozete to raditi necu fearrp i reko je pucajte ako ocete ja sam pucao i dobio sam ban sa servera on je rekao da je poslao klip i da se sve vidi na klipu na tom klipu cudi me da njega nije admin sankcionisao za lta,superman.nlr reko nam je nakon smrti je kao nek dodju pizde sto su me pucali kod apartmana (na radiou su tako rekli) rekao je kao da oce da nas pucaju mi smo se vratili na tu lokaciju i videli smo njih tu i mi smo mislili da ne da nas pucaju i mi smo pucali na njih onda se on zalio adminu za non rp a on je pre toga radio lta i nlr proverite logove pogledajte lepo klip nismo nista van rp radili videli smo da ima pare da je bogat i rekli lake pare pa smo mu rekli on je odbijao (ja se izvinjavam ako sam nesto lose uradio sto sam ga upucao kad je radio superman i lta ja sam pucao i samo je izaslo igrac je izaso sa servera devojku smo ubili da ne bi se secala toga nlr pravilo i posle toga je usao ingame i zvao nas da dodjemo de je doslo ponovo do pucnjave)
- Screenshot kazne
https://forum.bmrp.rs/attachments/9e1808f8-2b3d-4b3a-9684-8d3efeab2150-jpg.83890/?hash=3ed62e0d4659e7126af8aaf3d12aa054
9e1808f8 2b3d 4b3a 9684 8d3efeab2150

N

Nikola Golubovic | Golub

Menadzer Legalnih Fakcija
Igrač
Reaction score:15
Admin doneo ispravnu odluku
I zelim da se nadovezem na tvoju konstataciju iz duple zalbe koju si postavio. Apsolutno niko ma koj god rank bio, nema prednost u odnosu na drugog igraca. Toga kod nas ovde nema.
Zahtev odbijen, lock

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom