PREGLEDANO Zahtev za Unban | №76

Status
Not open for further replies.
N

Nenad Cvetic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Nenad Cvetic
- Razlog kazne
Razlog kazne je posto mi je igrao mladji brat imao je situaciju da je video lika i likusu kako su sedeli na klupama prisli mu i poceli da mu mafijaju al taj lik je bio sa devojom i znamo kako to ide , al okej taj lik je strimer i svakao kapiramo da ima vise prava mi samo trazimo drugu sansu da se iskupimo za gresku koju smo ucili .
- Datum i vreme kazne
Oko 23h
- Kratak opis situacije
Devojka i lik su sedeli na klupi , lik je imao dobre patike skupe , prisli su mu i pretili da skine patike da preda novac al on nije hteo da da opet kazem znamo kako je biti sa devojom pa biti musko , uglavnom nisam bas isprstio situaciju al su ubili tu zensku osobu tu ih krivim najvise i krivi su za to zato trazimo drugu sansu nece se desiti to vise
- Screenshot kazne
Nemam al mogu da nabavim od nekih mojih
Pozdrav staff timu, želim iskreno da zamolim za razmatranje da nam se ukloni ban od 3 danq i da se familija vrati, jel su tu dosta ljudi ulozili trud i pokupovali svasta nesto za familiju od cestova kola itd...
Znam da sam pogrešio i da je to dovelo do problema i suspenzija i drugih članova familije, prihvatam odgovornost i iskreno mi je žao zbog svega što se desilo,
Mi smo aktivni na serveru od prvog dana i veoma cenimo zajednicu i pravila servera, zato molim za drugu šansu — obećavamo da se ista greška neće ponoviti i da ćemo se striktno pridržavati pravila ubuduće,
Ako želite , Ako moze barem neki markeri ili zatvor uslovi kako bi dokazali da smo pouzdani,
Hvala vam na vremenu i razumevanju, nadamo se prilici da se ispravimo i vratimo u RP bez problema, mnogo nam se svidja server i planiramo da ostanemo sa vama do kraja , molio bih za 2 sansu problema vise nece biti to vam obecavamo uglavnom smo uvek bili mirni i gledali da izbegnemo svadje ili bilo kakvih problema Nadam se da cete nam izaci u susret, jel mislim da ako ja pogresim ne moraju da ispastaju jos 20+ljudi na banu ako moze barem ja da preuzmem ban a drugi da budu oslobodjeni

N

Nikola Golubovic | Golub

Menadzer Legalnih Fakcija
Igrač
Reaction score:15
dupla zalba, lock

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom