NA RAZMATRANJU Zahtev za unban sa servera

S

Sami Kahrovic

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Venomatic
- Razlog kazne
Davanje laznih informacijja adminu
- Datum i vreme kazne
od 07.07.2026 do 07.08.2026
- Kratak opis situacije
Desio se nesporazum u igrici gde mi se zbagao marketplace
- Screenshot kazne
Ne mogu da screenshotujem jer mi se pojavi ban na sekundu i izbaci me iz sessije
Ovako , prvo da se izvinim bmrp administraciji sto sam davao lazne informacije . Desio se nesporazum gde sam hteo da kupim kola ali sam slucajno kupio camac , i mislio sam da mi se skinuo novac a auta nije bilo , nesporazum se dogodio prijavio sam u tiketu i dobio sam ban na mesec dana . Jos jednom se izvinjavam administraciji zbog toga i zeleo bi da dobijem unban ili makar smanjene kazne jer stvarno mi je dosadno bez ovog servera . NESPORAZUMI SE NECE VISE DOGADJATI . Hvala administraciji unapred . I izvinjavam se jos jednom.
Sami Kahrovic - 405-246 id

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Pozdrav, sa vama je Executiv Leader i Head of Media | Marko Erić

Nije nam jasno kako ste uspeli da u salonu automobila kupite čamac. Vaše objašnjenje nema smisla i ostavlja utisak da ponovo pokušavate da obmanete administraciju.

Savetujemo vam da dobro razmislite šta se zapravo dogodilo i da u žalbi iznesete istinit i dosledan opis događaja. Ukoliko nastavite sa iznošenjem netačnih ili kontradiktornih informacija, to će samo dodatno otežati razmatranje vašeg zahteva.

Kada budete spremni da iznesete potpunu i istinitu verziju događaja, možete podneti novu žalbu, nakon čega će ona biti ponovo razmotrena.

S

Sami Kahrovic

Početnik
Igrač
Pozdrav, sa vama je Executiv Leader i Head of Media | Marko Erić

Nije nam jasno kako ste uspeli da u salonu automobila kupite čamac. Vaše objašnjenje nema smisla i ostavlja utisak da ponovo pokušavate da obmanete administraciju.

Savetujemo vam da dobro razmislite šta se zapravo dogodilo i da u žalbi iznesete istinit i dosledan opis događaja. Ukoliko nastavite sa iznošenjem netačnih ili kontradiktornih informacija, to će samo dodatno otežati razmatranje vašeg zahteva.

Kada budete spremni da iznesete potpunu i istinitu verziju događaja, možete podneti novu žalbu, nakon čega će ona biti ponovo razmotrena.
Dobro priznajem kupio sam camac sa parama , i prijavio to jer mi je trebalo para , znam da sam pogresio i kajem se zbog toga Izvinjavam se na lazima , i obecavam da se to vise nece dogoditi , novi sam igrac nisam znao sva pravila i nisam znao kako da zaradim pare zbog toga sam to uradio , ako bi mogli ovaj put da mi progledate kroz prste bio bih veoma zahvalan. Izvinjavam se jos jednom i hvala unapred .

Personalize

Top Bottom