Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Na ovom snimku se jasno cuje kako ja govorim da koristim cheat u areni protiv svojih drugova a ne na zonama i pljackama sto je u potpunosti istina.Ja sam zelio samo da se zezam sa njima.I nisam ocekivao da ce me neko okaciti za to zato sto sam o tome govorio otvoreno i u sali.Kada sam im za to reko postalo mi je glupo koristiti cheat u areni i onda sam prestao sa cheatovanje i vratio se na normalnu igru u areni.Mozete vidjeti na videu da je to snimljeno 09.03 i poste toga sam to batalio zato sto sam rekao njima i nije bilo vise zanimljivo.Vidim da to nisam smjeo uraditi uopste bilo to u areni ili ne , i zelim sada da se izvinim cijelom serveru zato sto sam prekrsio osnovno pravilo i ukljucio cheat , iako je to bilo u areni.I zelim samo reci da se to nece vise nikad ponoviti ako dobijem unban.Mozete me pozvati kada god zelite na discord ja cu vam upaliti share i vi mene provjerite nije nikakav problem.Hvala na razumjevanju