PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
M

marko travica

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Nemanja Cvijic , Miladin Tankosic
- Razlog kazne
diskriminacija zato sto sam reko nekome da ne moze da kaze L a on je meni pre a i posle psovao mamu i necu da sutim dok mi neko vredja roditelje
- Datum i vreme kazne
3/29/2026 11:21
- Kratak opis situacije
lik je radio gross rp i dm u zatvoru sa kolegom, zvao sam novicu da speka oko zatvora i dobili su warnove i pacifistu na par sati, posle toga lik mi dolazi i psuje mi mamu, tatu i ja njemu kazem neznas rec slovo L i dobijem 3 dana ban
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mp6ECtc5xkiYhU3ZZ?invite=cr-MSxWdVcsNTQxMTc4NjM5&v=NaN
mislim necu sigurno da cutim dok mi neko roditelje vredja

kada sam ranije danas otiso da vidim u cemu je stvar sa reljom obradovicem, i nemanjom cvijicem i jos jednima pripadnikom staffa svi su lepo sve objasnili i jedini je nemanja cvijic reko "tebi ocigledno ta 3 dana nisu ni dovoljna trebo sam ti dat vecu kaznu a i prvi si ga provociro i opsovo ti je" ja sam se izjasnio da nisam i da pita Novicu Nikolica za potvrdu da je radio RK, DM , gross na meni i on je reko kake veze ima novica on nije pripadnik forum teama

pre svega ja sam lika okacio radi pravila projekta direktna uvreda roditelja u vise navrata i ja sam reko nauci da kazes L i ja dobijem kaznu zato sto sam se branio?
stavite se iz moje perspektive da nise pripadnici staffa pa onda recite da nebi napravili istu stvar.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Vas zahtev je odbijen.

Status
Not open for further replies.