M
marko travica
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Stanko Pletkosić
- - Razlog kazne
- masovno krsenje pravila, toxic by Administracija
- - Datum i vreme kazne
- 4/1/2026 16:59
- - Kratak opis situacije
- Usao sam u sukobe sa drugim igracima preko discorda i bio toksican ka tima na koje sam bio ljut, krsio sam bio dosta pravila poput diskirminacija,lta,copbait itd itd i mislio sam da nikad necu bit kaznjen ali posle bana od 14 dana znao sam da cu otici sa servera u roku od minimalno 7 dana pa sam isao od organizacija do organizacije koje sam provocirao prije da se izvinim i ako nista 3-4 organizacije su prihvatile moju ispriku. Sad je na redu da se izvinim administraciji a i celome projektu.
Pozdrav administracijo
Pišem ovo jer sam dobio perma ban jucer zbog Masovnog krsenja pravila, toxic. Znam da sam ispao glupav i bezobrazan i da mi nije to trebalo, ali eto u trenutku sam reagirao kako nisam po pravilima smeo
mislio sam da cu ic na Grand RP posto cu tamo bit admin ali odusto sam i mislim i da je najbolje da se javim ovdje i probam ljudski tražiti drugu šansu.
Molim vas ako postoji ikakva šansa da dobijem unban. Pristajem na sve, slobodno mi obrišite pare i aute na starom accountu samo da se mogu vratiti i igrati normalno. Obećavam da od mene više nećete imati nikakvih problema i da ću se držati svih pravila.
Hvala vam na vremenu, nadam se da ćete mi pružiti tu jednu zadnju priliku.
Nemanja Travica
Pišem ovo jer sam dobio perma ban jucer zbog Masovnog krsenja pravila, toxic. Znam da sam ispao glupav i bezobrazan i da mi nije to trebalo, ali eto u trenutku sam reagirao kako nisam po pravilima smeo
mislio sam da cu ic na Grand RP posto cu tamo bit admin ali odusto sam i mislim i da je najbolje da se javim ovdje i probam ljudski tražiti drugu šansu.
Molim vas ako postoji ikakva šansa da dobijem unban. Pristajem na sve, slobodno mi obrišite pare i aute na starom accountu samo da se mogu vratiti i igrati normalno. Obećavam da od mene više nećete imati nikakvih problema i da ću se držati svih pravila.
Hvala vam na vremenu, nadam se da ćete mi pružiti tu jednu zadnju priliku.
Nemanja Travica