PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
M

marko travica

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Stanko Pletkosić
- Razlog kazne
masovno krsenje pravila, toxic by Administracija
- Datum i vreme kazne
4/1/2026 16:59
- Kratak opis situacije
Usao sam u sukobe sa drugim igracima preko discorda i bio toksican ka tima na koje sam bio ljut, krsio sam bio dosta pravila poput diskirminacija,lta,copbait itd itd i mislio sam da nikad necu bit kaznjen ali posle bana od 14 dana znao sam da cu otici sa servera u roku od minimalno 7 dana pa sam isao od organizacija do organizacije koje sam provocirao prije da se izvinim i ako nista 3-4 organizacije su prihvatile moju ispriku. Sad je na redu da se izvinim administraciji a i celome projektu.
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mqiGfcxpI3YovtkEX?invite=cr-MSxSazEsNTQxMTc4NjM5&v=NaN
Pozdrav administracijo
Pišem ovo jer sam dobio perma ban jucer zbog Masovnog krsenja pravila, toxic. Znam da sam ispao glupav i bezobrazan i da mi nije to trebalo, ali eto u trenutku sam reagirao kako nisam po pravilima smeo
mislio sam da cu ic na Grand RP posto cu tamo bit admin ali odusto sam i mislim i da je najbolje da se javim ovdje i probam ljudski tražiti drugu šansu.
Molim vas ako postoji ikakva šansa da dobijem unban. Pristajem na sve, slobodno mi obrišite pare i aute na starom accountu samo da se mogu vratiti i igrati normalno. Obećavam da od mene više nećete imati nikakvih problema i da ću se držati svih pravila.
Hvala vam na vremenu, nadam se da ćete mi pružiti tu jednu zadnju priliku.
Nemanja Travica

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Dupli zahtev.

Status
Not open for further replies.