L
lasta244
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Stanko Pletikosic
- - Razlog kazne
- Pc Check , aimlock
- - Datum i vreme kazne
- 26.12.2025, 22:08
- - Kratak opis situacije
- Usao sam na server neki manji admin me je portao do sebe i pitao da li prihvatam pc check koji sam ja prihvatio
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/zYKlJk1 ovo je stari screen od kazne nemam skinutu igru da mogu uc i slikat
postovana administracio proslo je 3 meseca i 14 dana ovo mi je prva kazna sto je ozbiljina i jako mi je zao nadam se da bi mi administracija oprostila i dopustila da ponovo igram na ovom projektu
promenio sam se od tada i to puno sam se promenio i stvarno mi je zao zbog mojih greski koje sam napravio i drugima se izvinjavam ako sam im ikako pokvario rp i nadam se da ce mi administracija oprostit
i da ti drugu sansu da igram na ovom prelepom i divnon serveru i projektu koji jako volim i jako bih voleo igrat ovde i dajem svoje obecanje da sam se promenio i da sam od tada poceo posteno igrat i da vise nikad u svom zivotu necu nista korisiti i stvarno bih zeleo da mi administracija ovo pogleda i da mi pruze drugu sansu da igram na ovom divnom projektu s postovanjem lasta224
promenio sam se od tada i to puno sam se promenio i stvarno mi je zao zbog mojih greski koje sam napravio i drugima se izvinjavam ako sam im ikako pokvario rp i nadam se da ce mi administracija oprostit
i da ti drugu sansu da igram na ovom prelepom i divnon serveru i projektu koji jako volim i jako bih voleo igrat ovde i dajem svoje obecanje da sam se promenio i da sam od tada poceo posteno igrat i da vise nikad u svom zivotu necu nista korisiti i stvarno bih zeleo da mi administracija ovo pogleda i da mi pruze drugu sansu da igram na ovom divnom projektu s postovanjem lasta224