PREGLED U TOKU zahtev za unban

PREGLED U TOKU
gega

gega

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Stanko Pletikosic
- Razlog kazne
multi acc
- Datum i vreme kazne
06.04.2026 20:06 do 30.1.2106 05:37
- Kratak opis situacije
dobio sam ban za multi acc a nisam ga imao, bio sam najveci nolifer na serveru, jedan od boljih pucaca, drzao jednu od jacih organizacija, i mogu vam obecati da vam nece biti greska da me unbanate
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/gta-v/clips/msGPydNfcXzqfBz4t?invite=cr-MSwyeDQsNTQzNDU1MDY0&v=NaN
x

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:20
@Stanko 🚀 izjasni se odmah.

Rolex DiCaprio

Rolex DiCaprio

Šmeker
Kliper I
Igrač
kako si onda dok si bio na onom banu od 31 dan isiti taj dan si dosao na NPF eco zona kod Kwinky Joung-a u fam samo sa malo dubljim glasom?

gega

gega

Batonga
Igrač
kako si onda dok si bio na onom banu od 31 dan isiti taj dan si dosao na NPF eco zona kod Kwinky Joung-a u fam samo sa malo dubljim glasom?
kao prvo to nisam ja,kao drugo da li ima negde snmak od toga da sam ja sa bio tamo,kao trece to sto neko zvuci kao ja i ima dubok glas neznaci da sam ja,kao cetvrto da li je neko uopste proverio ip od tog acc koji je bio na toj nekoj zoni da li je neko proverio logove il sta vec da se vidi dal je to neko, a i meni niko nikad nije rekao sta se zapravo desilo tu, i ja jos uvek nerazumem sto sam ja banovan ako nemam drugi acc i nikad nisam video nikakve dokaze da sam ja bio na ikakvoj zoni. Ja se slazem sa time da bilo koji admin pc checka mene i da mi pretrazi ceo komp sa anydeskom i videcete da nemam nikakve nedozvoljene gluposti.

gega

gega

Batonga
Igrač
a i plus ti ovde izmisljas neka sranja o meni,nemoj sada da trazim stare snimke sa medala od kada si ti bio u yakuzi i kada si nama svima rekao da imas drugi acc na kom imas dosta imovine i to jos kada si bio na pop ibrahim nalogu a i plus ti se vidi po forum zalbama jer si okacio ranije jos koju i na njima se vidi da imas razlicite id.

M

Milorad Pozar

Gost Prestolnice
Igrač
Evo ga javlja se ovaj bolje cuti decko imas multiacc a nisi banovan nemas pravo da pricas decko

gega

gega

Batonga
Igrač
Evo ga javlja se ovaj bolje cuti decko imas multiacc a nisi banovan nemas pravo da pricas decko
ajde pozovi ove ostale milorade nek me ovde podrzavaju #PRAVDAZAGEGU

N

Nikola Crnjanin

Gost Prestolnice
Igrač
V

Vuk DiLauro

Početnik
Igrač
G

Goran Simic 530-585

Gost Prestolnice
Igrač
G

Goran Simic 530-585

Gost Prestolnice
Igrač
Stanko 🚀

Stanko 🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Lead Administrator
Deputy Lead Administrator
Administrator Team
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:9
@Stanko 🚀 izjasni se odmah.
Pozdrav sa Vama je Lead Administrator & Moderator Head Manager
Nakon što je igrač dobio ban od 31 dan dobili smo prijave da igra preko alt acc, nakon istrage smo ustanovili preko logova da se poklapa i dobili priznanje od njegovih prijatelja da je igrao sa alt acc pod imenom Bozo Zum.

B

Batko Raicevic

Gost Prestolnice
Igrač
gega

gega

Batonga
Igrač
Pozdrav sa Vama je Lead Administrator & Moderator Head Manager
Nakon što je igrač dobio ban od 31 dan dobili smo prijave da igra preko alt acc, nakon istrage smo ustanovili preko logova da se poklapa i dobili priznanje od njegovih prijatelja da je igrao sa alt acc pod imenom Bozo Zum.
ja nisam upucen da se o meni vodila nikakva istraga i niko mi nista nije javio i nisam bio pc checkovan da bih se ustanovilo da ja na mom kompjuteru imam drugi acc, a i hteo sam bas vas da pitam zasto sam dobio perma ban za multi acc koji opet ponavljam nisam imao a svi ostali za multi acc dobijaju 31 dan,mislim da sam dobio 31 dan i ako ga nemam nebih se zalio jer sam vec i bio na banu od 31 dan ali stvarno je preterano da mi dajete perma za nesto sto nisam uradio, ajde ja bih razumeo da sam ja bio cheater il nesto tako pa prema ali ban za neki multi acc koji ni nemam to je preterano, a i bila bih vam bolja odluka jer kad su moji drugari culi da sam dobio ban oko njih 15 je prestalo da igra i rekli su da ce se vratiti za 30 dana kad mi istekne ban,al kad su culi da sam perma banovan za nesto sto nisam uradio smucio im se server, a ja kao jedan od boljih pucaca na vasem serveru koji je donirao pare vesem serveru i koji je onda banovan bez razloga mogu da vam garantujem da ako me unbanujete imate 10 igraca koji ce se vratiti na server, @Willa_ @Stanko 🚀 zamolio bih vas da ovo procitate sa razumevanjem i da malo vise razmislite o ovome sto sam vam napisao, i da barem napravimo neki dogovor. Hvala unapred
diskor autora zahteva ukoliko vas ista zanima: gega_011
Srdacan pozdrav

Avram Kokainovic

Avram Kokainovic

Batonga
Kliper I
Igrač
G

Goran Simic 530-585

Gost Prestolnice
Igrač