N
Noir Archive
Početnik
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Stanko
- - Razlog kazne
- искоришћавање грешака
- - Datum i vreme kazne
- 10.04.26 04:04
- - Kratak opis situacije
- забрањен због искоришћавања грешака, не да би се стекла предност, већ да би се показало шта треба поправити
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/nKkg8pa
Здраво, пишем други захтев за амнестију јер верујем да сам трајно банован, што је нетачно. Признајем да сам приказивао грешке, али не са циљем да стекнем предност над другим играчима, већ да би играчи пријавили те грешке техничкој администрацији и да се оне уклоне. Пошто не говорим ваш језик, уживао сам играјући на вашем пројекту. Правим видео записе и желим да почнем да радим преносе уживо на вашем пројекту, јер видим да је ваше онлајн присуство слабо и желим да помогнем у развоју. Имам YouTube канал са 1.020 претплатника, а видео записи на овом каналу константно добијају 2.000 прегледа и више. Ја сам медијски партнер на RMRP-у. Ја сам модер, правим редуксе, оружје и одећу за разне пројекте.
Желим да наставим да помажем вашим играчима и правим модове за ваш пројекат, да их обучавам и креирам медијски садржај за ваш пројекат како бих вам помогао у онлајн игри. Обећавам да више нећу користити ниједну од грешака које сам показао да бих их исправио. Спреман сам да сарађујем и да идем са руководством пројекта на гласовни ћаскање и дељење екрана како бих вам показао све грешке како бисте их могли исправити.
Као што сте видели током последње амнестије, многи играчи су тражили да ми се укине забрана јер ме много воле, а ја помажем вашим играчима, учим их и то ми се свиђа.
Такође могу да вам покажем свој Јутјуб канал и садржај који снимам.
Желим да наставим да помажем вашим играчима и правим модове за ваш пројекат, да их обучавам и креирам медијски садржај за ваш пројекат како бих вам помогао у онлајн игри. Обећавам да више нећу користити ниједну од грешака које сам показао да бих их исправио. Спреман сам да сарађујем и да идем са руководством пројекта на гласовни ћаскање и дељење екрана како бих вам показао све грешке како бисте их могли исправити.
Као што сте видели током последње амнестије, многи играчи су тражили да ми се укине забрана јер ме много воле, а ја помажем вашим играчима, учим их и то ми се свиђа.
Такође могу да вам покажем свој Јутјуб канал и садржај који снимам.