P
Peconi Mirijevo
Početnik
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Stefan Belic
- - Razlog kazne
- ban za psovanje
- - Datum i vreme kazne
- 23.04.2026 10:22
- - Kratak opis situacije
- Bio je nesporazum,nisam znao da je on. I ovo mi je prva greska na ovom serveru gde inace i samo tu igram.
- - Screenshot kazne
- https://prnt.sc/NFwzqIHEJ-Q2
Pozdrav,
želim da podnesem zahtev za unban sa servera. Svestan sam da sam pogrešio kada sam uvredio drugog igrača i psovao mu majku. To nije bilo primereno ni ljudski, i iskreno se kajem zbog toga. U trenutku ljutnje sam reagovao nepromišljeno, ali sam se nakon toga smirio i licnо mu se izvinio preko Discorda, što je on prihvatio.
Razumem da na serveru postoje pravila poštovanja prema ostalim igračima i administraciji, i neću više dozvoliti da se ovako nešto ponovi. Želim samo da dobijem još jednu šansu da igram normalno i doprinosim zajednici kao ranije.
Hvala na razumevanju i još jednom se izvinjavam svima koje sam uvredio.
Pozdrav,
Peconi Mirijevo/ 176-392
želim da podnesem zahtev za unban sa servera. Svestan sam da sam pogrešio kada sam uvredio drugog igrača i psovao mu majku. To nije bilo primereno ni ljudski, i iskreno se kajem zbog toga. U trenutku ljutnje sam reagovao nepromišljeno, ali sam se nakon toga smirio i licnо mu se izvinio preko Discorda, što je on prihvatio.
Razumem da na serveru postoje pravila poštovanja prema ostalim igračima i administraciji, i neću više dozvoliti da se ovako nešto ponovi. Želim samo da dobijem još jednu šansu da igram normalno i doprinosim zajednici kao ranije.
Hvala na razumevanju i još jednom se izvinjavam svima koje sam uvredio.
Pozdrav,
Peconi Mirijevo/ 176-392