PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
C

Cole065

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Bogdan Maksimushkin (by Mixa)
- Razlog kazne
Cheat
- Datum i vreme kazne
06:55 27.4.2026
- Kratak opis situacije
.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/iNocTG7
Banovan sam sa servera od strane Mixa Dior (cheat hantera) na osnovu ove slike, iako na njoj uopšte nisam ja niti ima ikakve veze sa mnom. Od prvog dana sam na serveru. Prije 7 dana sam prošao provjeru (PC check). Na slici nije moj ID, niti sam pravio više naloga, niti sam nosio ovu odjeću sve se to može provjeriti. Ovo je sramota, jer sam bez razloga banovan i nepravedno optužen za cheat

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:20
@Mixa Dior | Mixa izjasni se

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 | CheatHunter Manager | Mixa Dior
Igrač je kažnjen iz razloga što je ostvarena sumnja za njega da koristi cheat. Na tiktoku se nalazila slika ta koju je igrac postavio i tiktok profil Bogi je okacio komentar po bmrp videjima u komentaru sa pitanje "jel ovo sme" i "prošao sam 6 puta pc check i na grand i na bmrp". Njegov tiktok ime i na slici discord poziva u overlay Bogi ili ti njegov profil se podudaraju. Takodje, igrac je igrao pre na grandu na sta je napravilo dovoljno sumnju da se igrač kazni.

E

Elena Vukovic | azzijatkinja

Gost Prestolnice
Illegal Faction Leader
Igrač
Voždovački klan
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 | CheatHunter Manager | Mixa Dior
Igrač je kažnjen iz razloga što je ostvarena sumnja za njega da koristi cheat. Na tiktoku se nalazila slika ta koju je igrac postavio i tiktok profil Bogi je okacio komentar po bmrp videjima u komentaru sa pitanje "jel ovo sme" i "prošao sam 6 puta pc check i na grand i na bmrp". Njegov tiktok ime i na slici discord poziva u overlay Bogi ili ti njegov profil se podudaraju. Takodje, igrac je igrao pre na grandu na sta je napravilo dovoljno sumnju da se igrač kazni.
Kakve veze ima Bogi sa Cokili?I kakve veze na gde je igrao pre,momak Vam je ovde od open-a i igra posteno.Vi ste njega banovali na osnovu slike koje su Vam slicne na discordu…veze sa vezom nema.

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:20
Unban odobren, dokaz nije čvrst.

S

SaboT

Gost Prestolnice
Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač