E
Eldo Berg
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Nemanja Cvijic
- - Razlog kazne
- Masovno krsenje pravila. TJST 5.18
- - Datum i vreme kazne
- 27.4.2026,oko 12:00h
- - Kratak opis situacije
- Situacije je sljedeca,usao in game Radim Pass odjednom me vijaju murijaci ajde nije frka tu se brćem malo s njima pozovem podrsku,dodje moja podrska poubija 2 pandura koja su tu bila nastavim da radim stvari za pass gde nakon 5 minuta igrac/admin koji je ubiven me ispitiva sta to radimo,reko sta tacno kaze sto se ponasate ko debili,tamo-vamo udjemo u diskusiju,gdje mi govori da sam izmgo da sam uradio rps,nisam imao fear rp,reko oke brt ja sam poslo podrsku to je bilo ic te ne bi me mogli drugacije naci tamo vamo, onda mi govori kao kako nemas fear za zivot drzim pusku uperenu u tebe ti plivas,reko nije frka jailaj me tu za rps i gotovo brate da se ne zajeb*vamo ni ja ni on,na sta mi kaze sad ces ti fino 3 dana da odmoris.Nakon toga me je banovo na 3 dana sto smatram da je previse da sam uradio LTA ili DM jos rekao bi haj oke ono zasluzeno al i za LTA je kazna 24h Tjst manja od ove dobijene.Smatram da je ovo i vise nego gruba kazna za situaciju.Snimak nemam zato i jesam u zahtjevu za Unban,da imam bila bi zalba na staff.Hvala ;3
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/xbJasFN
Situacije je sljedeca,usao in game Radim Pass odjednom me vijaju murijaci ajde nije frka tu se brćem malo s njima pozovem podrsku,dodje moja podrska poubija 2 pandura koja su tu bila nastavim da radim stvari za pass gde nakon 5 minuta igrac/admin koji je ubiven me ispitiva sta to radimo,reko sta tacno kaze sto se ponasate ko debili,tamo-vamo udjemo u diskusiju,gdje mi govori da sam izmgo da sam uradio rps,nisam imao fear rp,reko oke brt ja sam poslo podrsku to je bilo ic te ne bi me mogli drugacije naci tamo vamo, onda mi govori kao kako nemas fear za zivot drzim pusku uperenu u tebe ti plivas,reko nije frka jailaj me tu za rps i gotovo brate da se ne zajeb*vamo ni ja ni on,na sta mi kaze sad ces ti fino 3 dana da odmoris.Nakon toga me je banovo na 3 dana sto smatram da je previse da sam uradio LTA ili DM jos rekao bi haj oke ono zasluzeno al i za LTA je kazna 24h Tjst manja od ove dobijene.Smatram da je ovo i vise nego gruba kazna za situaciju.Snimak nemam zato i jesam u zahtjevu za Unban,da imam bila bi zalba na staff.Hvala ;3
Ukoliko mislite da ne govorim istinu slobodno mozete proveriti logove hvala jos jednom.
Ukoliko mislite da ne govorim istinu slobodno mozete proveriti logove hvala jos jednom.