PREGLED U TOKU Zahtev za unban

PREGLED U TOKU
P

pakibo

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
𝕄𝕚𝕙𝕒𝕚𝕝 𝕊𝕠𝕜𝕠𝕝𝕠𝕧
- Razlog kazne
Cheat check
- Datum i vreme kazne
00:47
- Kratak opis situacije
Bio sam na pc check, nadjen mi je "netlimiter" na racunaru. Navodno moze da se koristi u svrhe dobijanja prednosti u igrici. Ja sam taj program nisam nikada koristio za vreme igranja na vasem serveru , to bi trebalo da moze da se proveri po logovima.(sys) da nije koristeno za vreme igranja. Iskreno mi nije bas ni jasno kako sam mogao zloupotrebit ovaj program.
- Screenshot kazne
https://cdn.discordapp.com/attachments/1151364864900595762/1500270415627685998/image.png?ex=69f7d334&is=69f681b4&hm=6b6d1227255b6216ec930d08ebcfda3c2075af218c01d76a0d4458487e2b1a6f&
.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Chief of Forum Team
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 | Cheathunter Manager | Mixa Dior
Igracu je nadjen program koji sluzi za limitovanje protoka interneta u aplikaciji. Igrac je navodno rekao da koristi taj program za drugarov server, koji nema nikakve logike. Takodje, nadjen je toturijal kako podesiti na dva racunara arduino plocu (nedozvoljeni hardver) za citovanje. Na prosloj proveri je u google drive takodje sadrzio podesavanja za DMA plocu ili ti settings, pretpostavljam profil koji je mozda upotrebio za ragemp, a na drugoj proveri mu nisam našo što može se sumnjati za skrivanje dokaza.

P

pakibo

Gost Prestolnice
Igrač
Pozdrav ja mogu da objasnim čemu je meni program zapravo koristio i da uradim demonstraciju ako je potrebno. A za pronaðene fajlove objasnio sam da na prvom pc check-u to nije bio moj email te sam kontaktirao druga i pitao ga da li smel to da izbrisem da ne bi pravilo meni probleme u budućnosti. Uopšte nije nije bilo prikrivanje dokaza jer mogu da predpostavim da se svaki pc check snima i čuva odreðen vremenski period. Pozdrav

P

pakibo

Gost Prestolnice
Igrač
Ako je potrebno uradiću nov windows , i nije problem svaki dan da se radi pc check ako je potrebno.

Personalize

Top Bottom