PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
Paul Castellano

Paul Castellano

Batonga
Igrač
Reaction score:1
- In-game nickname admina
Ivan Klajn | Newton
- Razlog kazne
Warehouse Drain
- Datum i vreme kazne
danas 16:43
- Kratak opis situacije
Okrenuo je situciju u svoju korist jer sam izasao i samo je dostavio logove kada sam izvadio iz sefa stvari za koje tvrdi da sam ukrao a nije naveo da sam nakon sat vremena izasao iz familije gde smo se konstanto pucali i gde sam umreo dva puta pri cemu su mi ispala dva taktikala a druga dva sam dao liku iz svoje familije kada mi je zatrazeno
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/screen-capture/clips/mGP95YtfD4CgNP1xM?invite=cr-MSx5bzgsMzA5Mzc2NTU3&v=0
Sto se tice situacije bio sam menadzer u TMH familiji imao sam pristup sefu iz sefa sam uzeo 4 taktikala 2 k materijala 10 brejna i 15 vojnih prvi pomoci kako bi imao kod sebe jer smo se spremali za velike pljacke i za familijarne zone prilikom uzimanja iz sefa pored mene je stao clan moje famiilije gde mi je trazio da i njemu dan taktikal prebacio sam svoja 2 taktikala sa sebe na njega i dao mu vojne prve gde mi je on rekao da ne zeli te nego obicne vojne nakon nekih 30-40 minuta pucanja po zonama odlucio sam da predjem u drugu fakciju i napustio familiju gde mi stize poruka od zeke koji me je prijavio za kradju da moram da vratim sve sto sam uzeo. ja sam njemu pokusao objasniti da sam dao i sve ali nije hteo da slusa i samo je pricao kako ce da me kaci iz meni nepoznatih razloga posedujem screenshotove prepiske moje i njegove kao dokaz da sam mu objasnjavao da sam dao puske sto moze da se proveri

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Reaction score:0
@Ivan Klajn | Newton

Molim te da proveriš ovu situaciju još jednom.

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, stvari stoje ovako. Dakle iz snimka koji sam pregledao jasno i evidentno je prekršeno pravilo 4.20 pored toga oružje nije vraćeno i da je vaša volja bila pristuna opet to nije ono što je učinjeno, dakle nije došlo do povrata oružja. Vaš zahtev za unban neće biti prihvaćen. U ostatku teksta ostavljam prekršaj koji je počinjen.

4.20. Warehouse Drain – uzimanje više od dozvoljenih stvari iz frakcijskog magacina. [Ban 3-14 dana]
Proval u magacin je kada igrač ukloni sledeći broj predmeta iz magacina svoje frakcije, bez evidentiranja u magacinskoj kontroli:
  • Oružje i municija: više od 2 oružja.
  • Materijali: više od 1000 jedinica.
  • Oprema (oklop): više od 10 jedinica.
  • Lekovi (prva pomoć): više od 20 jedinica.
  • Ostali predmeti (droga, craft predmeti, itd.): više od 8 predmeta.
  • Novac: više od 100.000 u igri. Lider može uzeti do 3.000.000 za bonuse, isključivanje lidera vlade i novac koji izdaje vlada.
"Ako igrač uzme više predmeta nego što je navedeno iz magacina frakcije bez dozvole lidera frakcije, smatra se provalom u magacin."
Napomena: dozvoljeno je uzimanje sredstava iz frakcijskog računa isključivo za potrebe (premije, događaji, itd.).

Paul Castellano

Paul Castellano

Batonga
Igrač
Pozdrav, stvari stoje ovako. Dakle iz snimka koji sam pregledao jasno i evidentno je prekršeno pravilo 4.20 pored toga oružje nije vraćeno i da je vaša volja bila pristuna opet to nije ono što je učinjeno, dakle nije došlo do povrata oružja. Vaš zahtev za unban neće biti prihvaćen. U ostatku teksta ostavljam prekršaj koji je počinjen.

4.20. Warehouse Drain – uzimanje više od dozvoljenih stvari iz frakcijskog magacina. [Ban 3-14 dana]
Da ali opet ponavljam ovo pravilo se veze za situaciju da sam ja odmah izasao nakon sto mi je to sve dato, sto nije slucaj vec nakon sat vremena gde se loot “jede” jer je konstantno pucanje pritom ako sam ja prebacio navedene stvari u gornjem tekstu gde postoje logovi za to kome sam igracu prebacio i sve smatram da sam neposteno kaznjen i ponavljam da je situacija okrenuta u njeguvu korist jer je istoristio pocetak sitacije i nije naveo ostatak gde lider te Familije moze to da potvrdi i da demantuje celokupnu situaciju koja se meni stavlja na teret ako su sprna ta 2 taktikala 5 vojnih i 1000 materija koja sam u gore navedenom tekstu objaanio gde su onda du od mojih pusaka i svega da vratim jer ban za ovo je vise nego ne racinalan jer ja sef nisam “pokrao” i ne moze situacija da se gleda samo pocetak nego celokupan “rp” od pocetka do kraja koji traje sat vremena. Tako da shosno tome molio bih te da uzmem u obzir sve ove stvari koje sam naveo
1.logove gde se vidi da sam prebacio i kome i time ne premasujem kolicinu
2. Vreme izlaska iz familije gde se vidi cak i koliko sam puta umreo i sta mi je ispalo
3. Sama potvrda lidera te familije
4. Najbitnija stvar lider me familije mi je RL drug sa kojim pijem kafu i idem u grad sto bi njemu krao
Molim vas jos jednom uzmite ove cinjecine sve i razmotrite moj zahtev. Hvala unapred.
@SaboT @Ivan Klajn | Newton

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Igrač
Da ali opet ponavljam ovo pravilo se veze za situaciju da sam ja odmah izasao nakon sto mi je to sve dato, sto nije slucaj vec nakon sat vremena gde se loot “jede” jer je konstantno pucanje pritom ako sam ja prebacio navedene stvari u gornjem tekstu gde postoje logovi za to kome sam igracu prebacio i sve smatram da sam neposteno kaznjen i ponavljam da je situacija okrenuta u njeguvu korist jer je istoristio pocetak sitacije i nije naveo ostatak gde lider te Familije moze to da potvrdi i da demantuje celokupnu situaciju koja se meni stavlja na teret ako su sprna ta 2 taktikala 5 vojnih i 1000 materija koja sam u gore navedenom tekstu objaanio gde su onda du od mojih pusaka i svega da vratim jer ban za ovo je vise nego ne racinalan jer ja sef nisam “pokrao” i ne moze situacija da se gleda samo pocetak nego celokupan “rp” od pocetka do kraja koji traje sat vremena. Tako da shosno tome molio bih te da uzmem u obzir sve ove stvari koje sam naveo
1.logove gde se vidi da sam prebacio i kome i time ne premasujem kolicinu
2. Vreme izlaska iz familije gde se vidi cak i koliko sam puta umreo i sta mi je ispalo
3. Sama potvrda lidera te familije
4. Najbitnija stvar lider me familije mi je RL drug sa kojim pijem kafu i idem u grad sto bi njemu krao
Molim vas jos jednom uzmite ove cinjecine sve i razmotrite moj zahtev. Hvala unapred.
@SaboT @Ivan Klajn | Newton
Može li se lider familije javiti u ovom zahtevu?

Acko17

Acko17

Batonga
Igrač
Potvrdjujem,da osoba ne treba biti kaznjena,jer mi je javio sta ce uzeti za kolegu i njega,desio se nesporazum izmedju clanova familije

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Igrač
Vaš zahtev je PRIHVAĆEN.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom