Paul Castellano
Batonga
Igrač
Reaction score:1
- - In-game nickname admina
- Ivan Klajn | Newton
- - Razlog kazne
- Warehouse Drain
- - Datum i vreme kazne
- danas 16:43
- - Kratak opis situacije
- Okrenuo je situciju u svoju korist jer sam izasao i samo je dostavio logove kada sam izvadio iz sefa stvari za koje tvrdi da sam ukrao a nije naveo da sam nakon sat vremena izasao iz familije gde smo se konstanto pucali i gde sam umreo dva puta pri cemu su mi ispala dva taktikala a druga dva sam dao liku iz svoje familije kada mi je zatrazeno
Sto se tice situacije bio sam menadzer u TMH familiji imao sam pristup sefu iz sefa sam uzeo 4 taktikala 2 k materijala 10 brejna i 15 vojnih prvi pomoci kako bi imao kod sebe jer smo se spremali za velike pljacke i za familijarne zone prilikom uzimanja iz sefa pored mene je stao clan moje famiilije gde mi je trazio da i njemu dan taktikal prebacio sam svoja 2 taktikala sa sebe na njega i dao mu vojne prve gde mi je on rekao da ne zeli te nego obicne vojne nakon nekih 30-40 minuta pucanja po zonama odlucio sam da predjem u drugu fakciju i napustio familiju gde mi stize poruka od zeke koji me je prijavio za kradju da moram da vratim sve sto sam uzeo. ja sam njemu pokusao objasniti da sam dao i sve ali nije hteo da slusa i samo je pricao kako ce da me kaci iz meni nepoznatih razloga posedujem screenshotove prepiske moje i njegove kao dokaz da sam mu objasnjavao da sam dao puske sto moze da se proveri