PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
L

Leo Saric

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Cone Nenadovic
- Razlog kazne
By Administracija
- Datum i vreme kazne
26.01.2026 01:43
- Kratak opis situacije
Dobro vece postovana administracijo,dobio sam ban za masovno krsenje pravila. Tokom prethodnih meseci imao sam vremena da se ohladim i tek sam onda shvatio da nema potrebe da krsenjem pravila i unistavanjem tudjih dozivljaja u igrici. Shvatio sam da nema potrebe za iskaljivanjem besa u igrici. Tokom ovih mukotrpnih meseci koje sam proveo na banu shvatio sam da je BMRP vise od jednog obicnog servera i da ima nezamenljivu zajednicu ljudi koji su mi svaki dan ulepsavali svojom igrom i zbog toga sam shvatio svoje greske i spreman sam da svoj bes ubuduce kontrolisem i maksimalno se potrudim da ne krsim pravila i postujem sve situacije do kraja ma kako se one meni svidele ili ne. Ovom prilikom se najdublje i iskreno izvinjavam celoj administraciji i svim igracima koji su zbog mene osetili nepravednost i nadam se da ste spremni da mi date drugu priliku i da cemo se ponovo druziti na serveru i da cemo stvarati lepe uspomene i trenutke!
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/USyv0AQ
.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Chief Tehnical Supporter & Deputy Chief Administrator | SaboT
Vaš zahtev je
PRIHVAĆEN.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom