N
Noir Archive
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Stanko
- - Razlog kazne
- Bagojuz
- - Datum i vreme kazne
- 10.04.26
- - Kratak opis situacije
- Bagojuz
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/nKkg8pa
Zdravo, zabranili su mi pristup zbog korišćenja baga. Ja sam igrač sa projekta RMRP i ušao sam na BMRP jer snimam video. Na mom kanalu imam 1.200 pretplatnika, pravim modove za projekte RMRP i BMRP. Na vaš projekat me pozvali oni koji su gledali moje video snimke. Svidelo mi se da igram kod vas, kao i da sam snimao video na vašem projektu, koji je imao po 2.400 pregleda. Želim da zamolim da mi uklonite zabranu, iako ne znam vaš jezik, to mi nikako nije smetalo da komuniciram sa vašim igračima; oni su me razumeli i ja njih razumem. Zabranili su mi pristup jer sam im pokazao bagove koji su radili na RMRP, a pošto su mapa i gejm mod isti kao na BMRP, pokazao sam te bagove drugim igračima kako bi mogli da ih prijave tehničkoj administraciji.
Cilj da dobijem prednost ili bilo šta drugo kod mene nije postojao, ja sam samo pokazao ove bagove igračima da ih isprave, a takođe nisam koristio ove bagove protiv drugih igrača, ako treba mogu pokazati svoj YouTube kanal i šta snimam, na RMPR sam plaćeni medijski partner i želim da nastavim da snimam na ovom projektu i da mu pomažem u razvoju, da povećam online.
748-633
Cilj da dobijem prednost ili bilo šta drugo kod mene nije postojao, ja sam samo pokazao ove bagove igračima da ih isprave, a takođe nisam koristio ove bagove protiv drugih igrača, ako treba mogu pokazati svoj YouTube kanal i šta snimam, na RMPR sam plaćeni medijski partner i želim da nastavim da snimam na ovom projektu i da mu pomažem u razvoju, da povećam online.
748-633