PREGLEDANO Zahtev za Unban

Status
Not open for further replies.
Rajko Knezevic

Rajko Knezevic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Ilija Ikac
- Razlog kazne
Ilija Ikac me je Banao zato sto sam upao u VRS, a on za to nema nikakav dokaz nego mu je samo moj drug iz glave sa kojim je on jako dobar rekao da sam ja tamo, a razlog sto me je banao iz osvete jer sam ja kindapovao tog mog druga i juce je moj drug taj bio uhapsen i rekao je VRS-u da sam ja uradio latinicu a ja sam u tom trenutku na Banu i Ilija Ikac mi je jos jedno produzio ban na 2 dana ili dan a ja nisam na serveru vec tri dana jer sam na banu.
- Datum i vreme kazne
13.5 00:40
- Kratak opis situacije
Nista Ban iz ciste osvete mogu vam dovesti i tog mog druga iz glave da vam kaze da mu je on sve rekao
- Screenshot kazne
Ne mogu da postavim iz nekog razloga
Admin-abuse i zelim da mi se ovaj dan skrati

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:3
@Ilija_Ikac

Izjasni se povodom te situacije.

Ilija_Ikac

Ilija_Ikac

Batonga
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 Ilija Ikac | Ilija
Moja izjava na to je sledeca prvo danas je 19.05.2026 vas ban je bio 13.05.2026 svaka zalba je validna i video snimak 72h a drugo nije lepo izmisljati jer ja i ako je proslo 72h snimak imam jer za sve sto kaznjavam ne kaznjavam zato sto je meni tako doslo i dunulo vec zato sto ste nresto prekrsili i zbog ovakvih navoda uvek i cuvam snimak i kaznjavam samo ono za sta imam pokrice. video ce biti prosledjen @Cone radi pregledanja i ako ne moram jer je proslo 72h opet cu to uraditi sa zahtevom zbog laznog navoda i trenutne situacije sa zahtevom da se igrac kazni po pravilu projekta 6.4

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:3
Zahtev odbijen.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom