PREGLED U TOKU Zahtev za unban

PREGLED U TOKU
A

Andre

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Ivan klajn
- Razlog kazne
Vredjanje porodice
- Datum i vreme kazne
19.05.2026. 18:12
- Kratak opis situacije
Prisao sam nekom liku uvredio sam mu majku zato sto je hteo da me kidnapuje dobio sam umesto 3 dana ban ja sam dobio mesec dana
- Screenshot kazne
Vi ste banovani Banovani ste do 19.06.2026 18:12 po CET Iz razloga: Zalba na igrača | Nº2593 by Ivan Klajn Vas ID: 207-328, andra arizanovic Vas je banovao: 709436, Marko Erié Datum početka bana: 19.05.2026 18:12 Trajanje bana: 1 mesec 1 dan Otvorite pravila ® DO ISTEKA TRAJANJA BANA JE OSTALO: 743:40:31
Dobio sam ban zbog nekog lika zato sto je hteo da me ubije ili kidnapuje i vredjao me je prvi pitao sam ga samo za pare ako ima da mi da izvredjao me je i upalio je kameru i snimio je kako ja njega vredjam i umesto da dobijem 3 dana kao sto treba dobio sam mesec dana (744 sata)

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:3
@Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 & Senior Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton
Vaša zahtev je ODBIJEN.
Razlog: Iz situacije su evidentne uvrede porodice kao i uvrede na racun nacionalnosti

A

Andre

Početnik
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 & Senior Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton
Vaša zahtev je ODBIJEN.
Razlog: Iz situacije su evidentne uvrede porodice kao i uvrede na racun nacionalnosti
Samo da dodam nov sam ne znam pravila jos krenuo je prvi i ime mi je andro slucajno sam upisan ovde kao andre izvadio je oruzije na mene krenuo je da me vredja prvi ja sam mu odgovorio i on je snimio palio je vatru namerno da bi me snimio da bih ja dobio ban i mislim da nije ok da dobijem ban posto nisam znao pravila mozda sam 2 dana u gradu a pogotovo nije ok da dobijem ban na mesec dana kad mi je drugar rekao da u pravilima pise da je ban za vredjanje porodice 3 dana

A

Andre

Početnik
Igrač
Samo da dodam nov sam ne znam pravila jos krenuo je prvi i ime mi je andro slucajno sam upisan ovde kao andre izvadio je oruzije na mene krenuo je da me vredja prvi ja sam mu odgovorio i on je snimio palio je vatru namerno da bi me snimio da bih ja dobio ban i mislim da nije ok da dobijem ban posto nisam znao pravila mozda sam 2 dana u gradu a pogotovo nije ok da dobijem ban na mesec dana kad mi je drugar rekao da u pravilima pise da je ban za vredjanje porodice 3 dana
Da mi je neko rekao ranije ne bih nista rekao ali sta kad ne znam plus mesec dana nije realno za to taj lik mi je namestio drugara ja sam bio sa njim i bio je jos jedan drugar tu trazio je da idemo na ferku a pre toga su nas cekali ispred lifta i ranili nas 4 puta psovali su nas vredjali su nam mame taj jedan drugar nema mamu on je vredjao i ja kad njemu vratim nakon njegovih uvreda ja sam banovan na mesec dana plus sam pocetnik i ne znam pravila @Ivan Klajn | Newton

Personalize

Top Bottom