NA RAZMATRANJU Zahtev za unban

Kum

Kum

Mangup
Igrač
Reaction score:1
- In-game nickname admina
Nemanja Cvijic
- Razlog kazne
5.18
- Datum i vreme kazne
15:10
- Kratak opis situacije
Dobio sam ban na 3 dana jer sam uradio RP situaciju gde je covek koji konstantno se majmunise i glupira ispred stanice kao da isprobava svoja prava ugl kao sto ono rade u americi itd dodju ispred stanice snimaju mangupisu se i onda kada ih hapsis onda krenu da te gnjave a zbog cega sam uhapsen a sta sam uradio ja znam svoja prava i mrate da mi date advokata itd..Takodjer ovo nije ceo snimak dogadja i zahtevam da se unbanam jer covek je pre toga pravio sranje i isekao je taj deo.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/NRh5N88
Ovo je on sto je snimao ja sam uradio po RP-u i smatram da ovo nije nikakvo krsenje pravila jer ovo zapravo rade u stvarnom zivotu a to su uradili eto sa Bajom' i zato sada uhapsen nacelnik policije za grade beograd.Tako da ima tih situacija i u rl tkd nije krsenje pravila niti je ikako moguce jer nema nikakvo definisano pravilo da ja ne smem ovo raditi a i da ima nebi imalo smisla onda.
https://forum.bmrp.rs/threads/forum-zalba-na-igraca-no2616.111959/ [tu je snimak]

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Reaction score:0
@Nemanja Cvijic | Beli

Molim te izjasni se

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 & Senior Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli

Nakon pregleda žalbe Forum | Žalba na igrača | №2616, ustanovljeno je da je igrač sa ID-em 954-358 prekršio sledeća pravila:

4.1. Non RP (NRP) – neigranje uloge lika, nerealna ponašanja.
[Demorgan 60-120 minuta / Ban 3 dana / Warn]

4.10. Death Match (DM) – ubijanje ili nanošenje štete bez IC razloga.
[Pacifist 200 minuta / Demorgan 90-180 minuta]

4.22. Fail RolePlay (FRP) – namerno ometanje ozbiljnog RP-a.
[Demorgan 120-1440 minuta]

1.3. Zaposlenima u državnim organizacijama zabranjeno je prekoračenje službenih ovlašćenja (upotreba grube fizičke sile, pretnji, zloupotreba tazera).
[Warn]

Izuzetak: Zatvorska policija u RP situacijama, kao i BIA tokom ispitivanja u prostoriji za ispitivanje ili ćeliji.

Napomena: Zabranjena je upotreba tazera tokom ispitivanja.​

1.4. Zaposlenima u državnim organizacijama zabranjeno je izvršavanje bilo kakvih krivičnih dela.
[Warn]

Napomena: Kod težih krivičnih dela kazna se izdaje bez obzira na to da li je igrač bio u uniformi svoje fakcije.​

Nakon što je igrač došao u pomoć sobu, upućen je na žalbe na administraciju gde je naveo da nije znao da mu je potrebna RP biografija kako bi bio korumpiran, zbog čega za navedeno pravilo ovom prilikom nije kažnjen.

1.5.2. Državnim službenicima zabranjena je korupcija bez odobrene RP biografije.
[14 / 31 dana ban]​

Nakon razmatranja zahteva i pregleda dostavljenih dokaza, doneta je odluka da igrač neće biti unbanovan

Last edited:
Kum

Kum

Mangup
Igrač
Kako moze da bude nonrp kao neigranje uloga iika a krim org vozdovac se puca i krsi nonrp jer ne radi po RP-u da je autoserviis.DM ne moze da bude jer je postojao razlog i covek je jednostavno bezobrazan i cilj mu je da provocira i da kvari rp drz org i da zaradi preko suda nad nama jer kad god ga navatas odma tripuje neka njegova prava.FailRP ne moze da bude jer ja nisam ometao nikakav ozbiljan rp.Takodjer smatram da 1.5.2 nema smisla da pises ti biografiju da bi bio korumpiran jer kako BIA radi ? Korumpirani su i rade sa ukp i sa krim org drze tamo i vozdovce i kavacki itd...Da li je nacelnik PU grada beograda Milic koji je uhapsen zbog tkz navodnog dokaza da je ubio Baju' pisao biografiju da ce bit korumpiran itd niddje veze.Ovo sto se tice RP biografije kao samog karaktera okej to je normalno kao i RP prica organizacije.Ali to da ja moram da prijavim da sam korumpiran mi nema smisla,jer to moze da se resi putem RP-a preko BIA/VBA i slicno.

Kum

Kum

Mangup
Igrač
1.3 Isto nema smisla jer to rade i url i sama BIA UKP ili IJ92 na srv rade to kako bi izvukli informacije ili kako bi ga naucilida to vise ne radi
1.4 Totalno logika koja i u rl postoji....Daj nemoj me zajebavati kakvo je to pravilo kada se krsi konstantno od strane svih drz org...

Personalize

Top Bottom