P
pakibo
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Cedomir Dimic
- - Razlog kazne
- PP 4.19 LRP
- - Datum i vreme kazne
- 23.05.2026 01:17
- - Kratak opis situacije
- Dok sam se vozio ulicom, uočio sam Konstantina Repca. Prišao sam mu automobilom i pitao ga da li ume da se javi na telefon, pošto sam ga pre toga zvao ceo dan kako bismo se nešto dogovorili. On je u tom trenutku upalio sirene i počeo da me juri. Krenuo sam da bežim, a u jednom momentu iza mene je ostala samo jedna patrola. Zaustavio sam se nedaleko od Centralnog medicinskog skladišta. Kada sam izašao iz vozila, izašli su i oni i odmah su pucali u mene, iako kod sebe nisam imao ni pušku ni pancir. Nakon toga su me sproveli do stanice gde mi je dodeljen advokat. Međutim, policajci su odbijali da pozovu VJT i sud jer su znali da će izgubiti slučaj. Insistirali su na tome da se proces vodi po brzom postupku, na šta sam ja odgovorio da to ne može tako i da ću čekati sudiju. Rekli su mi da ću onda čekati 24 sata, sa čime sam se složio. Tada je advokat ponovo počeo da pregovara, objašnjavajući kako nijedna strana nije u pravu i kako smo svi napravili neku vrstu fail-a. Policajci su na to rekli da nemaju vremena za ove stvari i da me svakako šalju po brzom postupku. Na kraju sam iz čiste frustracije, jer nisu želeli da pravilno izvrše RP, uradio LTA.
.