PREGLED U TOKU Zahtev za unban

PREGLED U TOKU
M

Marin_Cimcic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Mixa
- Razlog kazne
cheat check
- Datum i vreme kazne
5.19 sam banovan,perma
- Kratak opis situacije
skinuo redux na networku za koji sam tek posle kazne saznao da ima cheat u sebi,to vece kad sam dobio ban sam se pucao i nenormalno ubijao ljude,i samo odjednom me je mixa zvao na official discord,ja dosao,sherovao mu screen,bez da sam ja znao da imam aim,nanisanio sam,lokovalo mi je,bukvalno sam 15minuta koristio redux
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/nYUHJ2o
Postavio sam vec zahtev u kojoj sam sve detaljno objasnio i admin @SaboT je rekao da uradim sistem i ocistim ceo komp i da se javim. I ja sam uradio sve kako mi je receno,sad moze pregled.@Mihail Sokolov | Mixa

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:3
@Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 | Cheathunter Manager | Mihail Sokolov
Banovan si jer si imao aimlock. Na network graphicsu ne moze da se skine aimlock, to se ubacuje sa trece strane. Koliko sam video, ti si bio banovan 3. februara 2026. godine od strane bivšeg cheathuntera alexa za cheat. Odluka stoji od chief administracije odluka.

M

Marin_Cimcic

Batonga
Igrač
Razumem ja tebe,ali ja sam isto to rekao u prethodnoj zalbi,koju si video ti i saboT,i nakon svega toga sam ja opet zamolio za unban,jer nemam nameru citovanja i ocu lepo da igram,i i saboT je nakon toga odgovorio da ocistim sve fajlove skroz i da se javim opet.Ja bih samo jso jednom tebe zamolio da me pregledas i da nastavim da igram,i slobodno mogu biti na specu 24/7. NISAM CITER.

M

Marin_Cimcic

Batonga
Igrač
@Mihail Sokolov | Mixa

M

Marin_Cimcic

Batonga
Igrač
Samo da dodam,komplet novi sistem sam kupio,tako da je cisto sve kao suza,ii jos jednom samo da zamolim brata Mixu da pruzi jos jednu priliku,Hvala do neba bato unapred,daj bratu jos jednu sansu,nece se ponoviti nista slicno obecavam bato .

Personalize

Top Bottom