PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
Mafuz_Hebibovic

Mafuz_Hebibovic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Ante Djukela
- Razlog kazne
Masivno krsenje pravila
- Datum i vreme kazne
25.05.2026, 19:59
- Kratak opis situacije
Drug i ja vozali smo se gradom naletili smo na dva pocetnika, malo smo se zezali rekli im da stanu sa strane ja sam imao namjeru da im poslije dam para. Poslije minut oni su poceli da vrijedjaju drug je izasao iz auta i ubio ih medjutim ja nista nisam radio a dobio sam kaznu kao on nisam niti jednog od njih dvojice ubio.
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mMTFog8YjvPajhFIi?invite=cr-MSxybm4sNTE3NzQ1MTgy
.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Ante Djukela | Pajke

Molim te izjasni se povodom situacije.

A

Ante Djukela | Pajke

Gost Prestolnice
Igrač
Ti i tvoj prijatelj ste s vidljivim oružjem radili DB i PA na policiji, provocirali igrače i ponašali se totalno NonRP. Ti si također aktivno sudjelovao u incidentu — prijetio si igraču i govorio mu “što bježite gospodine, ne bojite se oružja”, dok ste ga zaustavljali 30 metara od policije i policijske postaje.

Nisi bio samo prisutan nego si aktivno sudjelovao i startovao jednog od igrača, vadio oružje i sudjelovao u cijeloj eskalaciji situacije. Nakon toga je tvoj prijatelj ubio igrača i počeo pucati po policiji, zbog čega ste kažnjeni za višestruko kršenje pravila.

Ovo nije GTA story mode nego RP server.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Zahtev je odbijen nakon pregleda snimaka.

Svesni ste oboje šta ste radili i nisi ni u jednom trenutku pokušao zaustaviti njega da nastavi raditi probleme.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom