PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
S

Stefan Ponjevic

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Mihail Sokolov
- Razlog kazne
Problem je u tome što me je admin pod imenom Mihail Sokolov banovao bez razloga. Bio sam na PC check-u i nije mogao da otvori odgovarajuću aplikaciju na mom računaru, zbog čega me je banovao i stavio razlog „provera“. Smatram da to nije fer, jer nemam nikakav cheat niti koristim bilo kakve nedozvoljene programe. Ne može da me banuje samo zato što nije uspeo da otvori aplikaciju na mom računaru. Već sam postavio zahtev za unban i Mihail mi je rekao da neću dobiti unban dok ne vratim računar u servis kako bi se rešio problem. Razumem potrebu za proverom, ali stvarno nemam cheat i mogu da se zakunem da igram po pravilima. Molim vas da pogledate situaciju još jednom i razmotrite moj slučaj
- Datum i vreme kazne
23.5.2026. 22:49
- Kratak opis situacije
Bio na PC-chacku i nije mogao da otvori aplikaciju da bi video da imam cheat i banovao me je i rekao “jecu te unbanovqti dok ne vratis kompjuter na fabricka podesavanja”, a meni je kompjuter toliko los da cak ni to ne mogu da uradim pokusavao sam bio celu noc.!! Molim vas unbanajte me ni kriv ni duzan dobijam ban. A bio sam na PC-chack jer je moj drugar iz odljenja Milan Milankovic rekao Mihailu da me PC-chacka bez ikakvog razloga + ocajno se pucam
- Screenshot kazne
Ne mogu da posaljem screen shot neda mi!
Dobio ban bez ikakvkog razloga

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:3
@Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 | Cheathunter Manager | Mihail Sokolov
Reko sam ti u DM da odradiš novi sistem kako bi mogli da ti ponovo proverimo računar. Bez odradjenog novog sistema ne možemo odraditi proveru računara zbog korumpiranih fajlova.

S

Stefan Ponjevic

Početnik
Igrač
Reaction score:0
Ali brate ja sam ti reko da mi neda da odradim sistem

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač