S
Stefan Ponjevic
Početnik
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Mihail Sokolov
- - Razlog kazne
- Problem je u tome što me je admin pod imenom Mihail Sokolov banovao bez razloga. Bio sam na PC check-u i nije mogao da otvori odgovarajuću aplikaciju na mom računaru, zbog čega me je banovao i stavio razlog „provera“. Smatram da to nije fer, jer nemam nikakav cheat niti koristim bilo kakve nedozvoljene programe. Ne može da me banuje samo zato što nije uspeo da otvori aplikaciju na mom računaru. Već sam postavio zahtev za unban i Mihail mi je rekao da neću dobiti unban dok ne vratim računar u servis kako bi se rešio problem. Razumem potrebu za proverom, ali stvarno nemam cheat i mogu da se zakunem da igram po pravilima. Molim vas da pogledate situaciju još jednom i razmotrite moj slučaj
- - Datum i vreme kazne
- 23.5.2026. 22:49
- - Kratak opis situacije
- Bio na PC-chacku i nije mogao da otvori aplikaciju da bi video da imam cheat i banovao me je i rekao “jecu te unbanovqti dok ne vratis kompjuter na fabricka podesavanja”, a meni je kompjuter toliko los da cak ni to ne mogu da uradim pokusavao sam bio celu noc.!! Molim vas unbanajte me ni kriv ni duzan dobijam ban. A bio sam na PC-chack jer je moj drugar iz odljenja Milan Milankovic rekao Mihailu da me PC-chacka bez ikakvog razloga + ocajno se pucam
- - Screenshot kazne
- Ne mogu da posaljem screen shot neda mi!
Dobio ban bez ikakvkog razloga