PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
Gianna Vespucci

Gianna Vespucci

Batonga
Kliper II
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Cedomir Dimic
- Razlog kazne
5.18 MASOVNO KRSENJE PRAVILA?
- Datum i vreme kazne
30.05.2026. 02:27
- Kratak opis situacije
ZNACI OVAKOOOOO, ja i moj kolega Matija smo bili u KCB-u na salteru i sprdali se. Nekoliko minuta kasnije njemu stize hitan poziv i ja odlucujem da sednem sa njim u auto i idem kako bi nastavili da pricamo I PUNO PRAVO IMAM DA SEDNEM SA KOLEGOM U CIVILU JER SAMI JA DEO KCB-A, i nista HITAN poziv je bio od PSC delte gde smo mi naravno i otisli KAO I SVAKI PUT i usli u njihovu bazu kako bi POMOGLI COVEKU. Nakon toga mi pitamo gde se nalazi lice bez svesti jer smo dobili poziv sa njihovog podrucja na sta oni odgovaraju: "Mi ne znamo nista o tome". Pripadnik PSC delte nam ulazi u auto, i odbija da izadje. 20 puta smo mu rekli da napusti vozilo i on je rekao samo ako mi das instagram od koleginice. Krenuli smo napolje iz njihove baze ali su nas sprecili tako sto su digli kapiju i nisu nam dozvolili da idemo. Vratili smo se gore i ja sam ih molila da to ne rade jer ne znam kako njihov lider to dozvoljava (znam da im je lider bruku korektan jer sam imala situaciju sa njim). Posle par trenutaka, jedan pripadnik PSC delte govori mom kolegi NISTA MORACES DA OTVORIS TU KOLEGINICU PORED SEBE???? I to nije gross RP. VAZIIIIIII. I na sve ovo samo JA DOBIJEM KAZNU ZA MASOVNO KRSENJE PRAVILA. Nemojte to raditi molim vas znaci naucite da budete fer. Hvala !!!!!
- Screenshot kazne
https://prnt.sc/LVUIu006x_7l
.

Gianna Vespucci

Gianna Vespucci

Batonga
Kliper II
Igrač
I da dodam da su na nase: "Otvorite kapiju" rekli ne mozemo ne radi nam dugme. Nije li to RP2Win??????

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:3
@Cedomir Dimic | Vitali

Gianna Vespucci

Gianna Vespucci

Batonga
Kliper II
Igrač
I da pre nego sto pregleda da dodam da je njihovo vadjenje oruzja SPRDNJA i samim tim ne moram da imam fear, takodje zar oni na podrucju svoje baze ne smeju da imaju puske???

Marko Brankovic

Marko Brankovic

Batonga
Kliper I
Igrač
I da pre nego sto pregleda da dodam da je njihovo vadjenje oruzja SPRDNJA i samim tim ne moram da imam fear, takodje zar oni na podrucju svoje baze ne smeju da imaju puske???
Gianna ako imas ID tog iz PSC delte dacu mu opomenu ili kick

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom