PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
M

Malkee

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Ante Djukela
- Razlog kazne
masovno Krsenje pravila
- Datum i vreme kazne
31.5
- Kratak opis situacije
Pozdrav administracijo, Pišem vam ovo u vezi bana koji sam dobio 31.05. Znam da sam napravio ogroman propust i iskreno mi je krivo zbog svega što se desilo. Kad sam video ban, odmah mi je bilo jasno da sam preterao i da je kazna potpuno opravdana, jer sam svojim ponašanjem upropastio RP drugim ljudima koji su želeli normalno da igraju. Ne želim da tražim nikakve izgovore jer sam svestan da sam postupio jako loše. Radio sam db, nisam uopšte poštovao fear, vozio sam se unaokolo kao da pravila ne postoje, odnosno radio sam nrd, i generalno sam imao jako loše nrp ponašanje. Kad sad hladne glave razmislim o svemu, stvarno mi je žao što sam tako reagovao i što sam u trenutku tenzije potpuno zaboravio kako treba da se ponašam. Znam da sam ispao neozbiljan i da moji postupci nisu bili na nivou koji se očekuje. Svestan sam da sam direktno kršio pravila koja postoje sa razlogom da bi svima bilo zanimljivo, a ja sam nažalost to ignorisao. Žao mi je što sam vas naterao da gubite vreme na moju situaciju umesto da radite korisnije stvari za zajednicu. Stvarno sam izvukao pouku iz ovoga. Neću više da pravim takve gluposti i da se ponašam kao neko ko ne zna ili ne poštuje pravila. Samo bih vas zamolio da razmotrite da li postoji šansa da dobijem drugu priliku. Potrudiću se da budem maksimalno korektan i da nikada više ne dođem u situaciju da opet dobijem ban zbog ovakvih ispada. Hvala vam na utrošenom vremenu da pročitate ovo i nadam se da ćete imati razumevanja.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/hWksULB
.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Ante Djukela | Pajke

Šta ti kažeš?

A

Ante Djukela | Pajke

Gost Prestolnice
Administrator Team
Igrač
Nažalost ne pogotovo radi vređanja igraca sa govornom Manom.

M

Malkee

Batonga
Igrač
Nažalost ne pogotovo radi vređanja igraca sa govornom Manom.
Ma šta ima govornu manu, kako on sme da pretražuje auto koji stoji na parkingu nije me video da vozim pritom mi je pričao da sam debil i idiot.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Igrač
Ma šta ima govornu manu, kako on sme da pretražuje auto koji stoji na parkingu nije me video da vozim pritom mi je pričao da sam debil i idiot.
Imaš li dokaze za to šta tvrdiš?

M

Malkee

Batonga
Igrač
Imaš li dokaze za to šta tvrdiš?
Hah, nemam ali ante je specao od početka kako on tvrdi tako da on bi morao da ima dokaze

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Igrač
Hah, nemam ali ante je specao od početka kako on tvrdi tako da on bi morao da ima dokaze
Kažnjen si za ono šta je viđeno, zato je poželjno da imaš svoj snimak koji možeš iznest kao "obranu". Mi ne znamo šta se desilo 10min ranije npr.

M

Malkee

Batonga
Igrač
Kažnjen si za ono šta je viđeno, zato je poželjno da imaš svoj snimak koji možeš iznest kao "obranu". Mi ne znamo šta se desilo 10min ranije npr.
U tom trenutku kad sam ga "imitirao" je i on meni govorio da sam idiot pa sam onda i ja njega krenuo da vredjam

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:3
Zahtev je odbijen.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom