PREGLEDANO Zahtev za UnBan

Status
Not open for further replies.
Dragomir Obradovic

Dragomir Obradovic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Marko Erić
- Razlog kazne
By Administracija
- Datum i vreme kazne
1.6.2026 (01:59) perma BAN
- Kratak opis situacije
izvinite
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/keLbAwt
Poštovana administracijo,

Obraćam vam se sa molbom da razmotrite mogućnost uklanjanja moje kazne. Svestan sam da sam napravio ozbiljnu grešku kada sam podelio privatne fotografije druge osobe i ne pokušavam da opravdam svoje postupke. U tom trenutku sam bio ljut i iznerviran zbog situacije u kojoj sam ostao bez velike količine novca, što je uticalo na moje rasuđivanje i navelo me da reagujem na pogrešan način. Nakon što sam razmislio o svemu, shvatio sam da bez obzira na okolnosti nisam imao pravo da delim tuđe privatne fotografije. Takvo ponašanje nije u skladu sa pravilima servera niti sa standardima koje zajednica očekuje od svojih članova. Prihvatam punu odgovornost za ono što sam uradio i iskreno se kajem zbog svojih postupaka. Želim da se izvinim osobi koju su moji postupci mogli da pogode, kao i administraciji koja je morala da se bavi ovom situacijom. Iz ove greške sam izvukao važnu lekciju i mogu da obećam da se slična stvar neće ponoviti. Ukoliko mi pružite još jednu priliku, potrudiću se da svojim ponašanjem pokažem da sam naučio iz ove situacije i da mogu biti korektan član zajednice.
Hvala vam što ste odvojili vreme da pročitate moj zahtev i nadam se da ćete uzeti u obzir moje iskreno kajanje i želju da nastavim da budem deo servera.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Reaction score:0
Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom