M
Malkee
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Ante Djukela
- - Razlog kazne
- masovno Krsenje pravila
- - Datum i vreme kazne
- 31.5
- - Kratak opis situacije
- Pozdrav administracijo, Pišem vam u vezi mog bana od 31.05. Znam da je ovo možda još jedan u nizu zahteva koje čitate, ali moram da vam se obratim jer mi je stvarno krivo zbog svega što se desilo. Kad sam video ban, odmah mi je postalo jasno koliko sam zabrljao i da je kazna skroz na mestu. Jednostavno sam se poneo jako glupo i nisam razmišljao o tome kakve posledice moji postupci imaju na druge ljude koji su tu da se opuste i igraju. Neću da tražim nikakve izgovore jer ih nema. Bio sam nepromišljen i svestan sam da sam prekršio pravila. Pravio sam db, nisam poštovao fear, vozio sam se unaokolo radeći nrd, a pride sam imao i nrp ponašanje koje nikako ne priliči ovom serveru. Ipak, najviše me je sramota zbog načina na koji sam komunicirao. Svestan sam da sam vređao igrača zbog njegove govorne mane i to je nešto zbog čega se najviše kajem. Iako je i on mene vređao tokom te situacije, to mi ne daje nikakvo opravdanje da se spustim na taj nivo i uzvratim na takav ružan način. Ispao sam nekulturan i to je nešto što nije trebalo da uradim, bez obzira na to šta je on meni rekao. Kad sada hladne glave vratim film, vidim da sam samo upropastio RP iskustvo svima oko sebe. Ispao sam krajnje neozbiljan i svestan sam da sam vas naterao da gubite vreme na moju situaciju umesto da se bavite nečim korisnijim. To mi je najveća greška, jer znam koliko truda ulažete u ovaj server. Stvarno sam izvukao pouku iz ovoga. Neću više da pravim takve gluposti, da vređam bilo koga, niti da se ponašam kao neko ko ne poštuje pravila. Znam da obećanja svako može da da, ali bih vas zamolio da mi pružite još jednu šansu da pokažem da umem da budem korektan i normalan igrač. Spreman sam da ispravim sve što sam pogrešio. Hvala vam što ste izdvojili vreme da pročitate ovaj zahtev i nadam se da ćete imati razumevanja da mi dozvolite povratak.
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/hWksULB
.