PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
M

milutin milunkovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Ante Djukela
- Razlog kazne
Psovanje
- Datum i vreme kazne
19.6 ( 19:01 )
- Kratak opis situacije
Lik mi je prvi opsovao sve vredjao nas da smo cigani, nakon cega sam samo ja dobio ban
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mR4SBL6sC7zBW0XUy?invite=cr-MSw5ZXMsMzczNzEwMzcy a evo i video materijal gde se jasno cuje https://medal.tv/games/gta-v/clips/mR4FuNW2gSYZfCurR?invite=cr-MSxkeWEsMzczNzEwMzcy
Dragi Admini mislim da nije pravedno da samo jedan lik dobije ban ( ja ) a da on ne bude kaznjen, samim tim smatram da bi bilo korektno ili da se meni ukine kazna ili da se i on takodje kazni sa istom kaznom.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:3
@Ante Djukela | Pajke

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Ante Djukela | Pajke

A

Ante Djukela | Pajke

Gost Prestolnice
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, igrac je zvao na ticket koj je popracen sa specom što se jasno culo kada sam dosao da si mu opsovao.... i za isto si kaznjen. Ukoliko imas snimak da je on psovao prije nego sam ja dosao na spec okaci i kazniti cemo i njega.

Kaznjen si po pravilima servera.

M

milutin milunkovic

Gost Prestolnice
Igrač
Pozdrav, igrac je zvao na ticket koj je popracen sa specom što se jasno culo kada sam dosao da si mu opsovao.... i za isto si kaznjen. Ukoliko imas snimak da je on psovao prije nego sam ja dosao na spec okaci i kazniti cemo i njega.

Kaznjen si po pravilima servera.
Znam da sam kaznjen po pravilima servera, samim tim sam u istom ovom zahtevu za unban prilozio video materijal u kome nas vredja da smo cigani i pre nego sto sam mu opsovao mi je rekao jebem ti sve. Poslusaj video snimak pazljivo.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Znam da sam kaznjen po pravilima servera, samim tim sam u istom ovom zahtevu za unban prilozio video materijal u kome nas vredja da smo cigani i pre nego sto sam mu opsovao mi je rekao jebem ti sve. Poslusaj video snimak pazljivo.
Jesi okačio žalbu na igrača? Admin je u tom trenutku čuo samo tebe jer je tada naletio. Ne znamo pozadinu priče.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:3
Zahtev odbijen,u sekciji zalbe na igraca okacite video gde se cuje kako vas psuju.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom