PREGLEDANO zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
U

Uros Ulemek

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Cone Nenadovic
- Razlog kazne
LTA
- Datum i vreme kazne
24H
- Kratak opis situacije
objasnio sam gore
- Screenshot kazne
ne radi mi to ne znam kako
Postovani Staff time i Administracijom bmrp Bio sam na demorganu 24 sata za db, jedva sam cekao vikend da sednem da igram i dva dana mi je bio upaljen lap top da bi mi prosao ban, seo sam u kola, krenuo sam i udario u blokadu koju nisam video u mojim ocima dal zato sto mi je pregrejao lap top pa mi je sve kasnilo ili sto mi vozilo ide 350 na sat, video sam tek nakon sto sam udario i nakon sto su me ispucali i uhapsili pokusao sam da im objasnim situaciju bili su bezobrazni nisu hteli ni da cuju rekli su mi da sam uhapsen i u tom bijsu sam bio mnogo nervozan jer to nije bilo posteno, iznervirao sam se i ugasio laptop htjeo sam da razbijem nesto, stvarno nikad ali nikad ne bi to uradio da sam video blokadu jer sto bi kvario roleplay nekom kad ne volim ni meni da neko kvari roleplay. Postovani molio bih Vas da mi oprostite nije bilo namerno stvarno i da mi skinete demorgan, jer ja sam se odma vratio jer sam ja shvatio moju gresku i onda odma usao u najkracem mogucem roku ali sam vec bio banovan jer je admin bio gledao tu, ja priznajem svoju krivicu i svoju bijes, ali bi vas zamolio da mi oprostite jer sam jedva docekao da igram na serveru i bio sam mnogo nervozan sto sam bio uhapsen, shvatio sam da mogu biti kaznjen i da sto sam ugasio laptop da nije bilo fer sa moje strane. Molim vas oprostite mi hvala i sve najbolje.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:3
Zahtev je odobren.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom